Amerikansk motenettsted om Mette-Marit: - Hun har Barbie-hår

Den amerikanske avisen Huffington Post skryter av Mette-Marits stil og ikke minst blonde hårmanke.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Huffington Post skriver stadig om kongelig mote på sine stil-sider, men har ikke omtalt Mette-Marit (38) på en lang stund.

Når hun dukket opp på NHOs årskonferanse i et marineblått og sort antrekk tok imidlertid motejournalist Elle Krupnick til pennen. Mette-Marit får skryt for sin stilsans, men det er imidlertid hårfargen hennes som får mest oppmerksomhet.

- Noen barn drømmer om å ha blondt Barbie-hår, andre drømmer om å ha prinsesse-tittel. Mette-Marit har begge deler. Med solbrun hud og blonde lokker er prinsesse-tittelen som limt til navnet hennes, skriver hun og fortsetter:

- Kronprinsessen tar sjanser når hun mikser blått, brunt og sort, men hun får det til å fungere. Særlig fordi vi elsker hårfargen hennes. Det der er én blendende blond skandinavisk prinsesse!

- Hyggelig omtale

Kongeekspert Kjell Arne Totland syns det er gledelig at utenlandske medier roser Mette-Marit.

- Det er hyggelig at de roser vår unge kronprinsesse i utlandet og ikke minst er det velfortjent. Jeg syns Mette-Marit har funnet en stil som både passer hennes personlighet, hennes rolle og posisjon, sier Totland til minMote.

Kronprinsesse Mette-Marit kom sammen med kronprins Haakon til NHOs årskonferanse på Operaen i Oslo.

Gjenbruk

Hun hadde kledd seg i mørke farger og matchet et blått blondeskjørt med en sort lang jakke. På armen hang som vanlig en designerveske, denne gangen i blått og brunt fra Céline. Det er ingen hemmelighet at Mette-Marit har en eksklusiv skosamling og på årskonferansen viste hun fram et par sexy ankelstøvletter i lakk.

Skjørtet er mest sannsynlig fra italienske Prada, etterson blondemønsteret er likt de karakteristiske blondene fra italienske merkets høst/vinter-kolleksjon fra 2008 - og kronprinsessen er jo kjent for å elske italiensk luksus.

LES OGSÅ:Ekspertene uenige om Mette-Marits luksuskjoler

Kongeekspert Totland er imidlertid glad for at kronprinsessen valgte gjenbruk denne gangen.

- Jeg liker måten hun setter sammen farger og teksturer på en tidsriktig og litt edgy måte. Samtidig gleder det meg alltid å se at hun bruker gamle plagg i nye kombinasjoner. Både den sorte blazeren og det blå blondeskjørtet har hun brukt flere ganger tidligere, sier Totland.

I dag omtaler også Dagbladet Mette-Marits motevaner, eller rettere sagt hennes rådyre Shambala-armbånd til over 53.000 kroner - som Se og Hør og VG har skrevet om tidligere.

LES OGSÅ:Mette-Marit på Nansen-jubileum – sjekk den kongelige comeback-stilen

Følg journalisten på Twitter her!
Publisert: