Madde fyller 30 år - sjekk prinsessens stil opp gjennom årene

Prinsesse Madeleine, en av Eur0pas mest populære prinsesser, fyller 30 år i dag. Sjekk hennes stil opp gjennom årene.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Den yngste datteren til kong Gustaf og dronning Silvia fyller 30 år i dag. Prinsessen som for tiden bor i New York har de siste årene vært mye i rampelyset - både på røde løpere i offisielle sammenhenger, men også i forbindelse med det dramatiske bruddet med Jonas Bergstöm.

– Jeg har alltid hatt stor sans for prinsesse Madeleine og synes hun har fått mye urettferdig kritikk de siste par årene, etter at hun flyttet til New York. Jeg tror de fleste kan forstå hvordan det må ha vært å oppleve det dramatiske bruddet med Jonas Bergstrøm i full offentlighet - og at det har vært godt for henne å komme bort fra Sverige for en tid. Ikke minst fordi hun og Jonas fortsatt ferdes i de samme kretser i Stockholm, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til minMote, og legger til:

– Og jeg tror faktisk hele kongefamilien gleder seg over at Madeleine nå ser ut til å ha funnet lykken igjen. Og kanskje får vi en forlovelse på selve bursdagen hennes? Hvis hun og Chris ikke allerede er forlovet da. Slikt har skjedd før.

LES MER: Märtha Louise – fra hestejente til eventyrprinsesse

Den svenske prinsessen har fått mye oppmerksomhet i utelandsk presse. På nettstedet Huffington Post omtales hun som både elegant og moteinteressert. Og det har hun bevist at hun er ved en rekke anledninger. Tidligere år stilte hun blant annet opp i en kjole signert fotballfruen Victoria Beckham.

– Madeleine har alltid vært den mest moteinteresserte og klesbevisste i familien og de siste årene har hun vist seg i kreasjoner fra store motehus som Valentino og Oscar de la Renta, bedyrer Totland og legger til:

– Sist jeg opplevde henne på nært hold, var i et bryllup i Hellas. Og da tok hun nærmest pusten fra alle i sin dypt utringede turkise aftenstas.

Sjekk hennes stil opp gjennom årene her:

LES OGSÅ: Mette-Marit strålte i Pucci-kjole i Miami

LES OGSÅ: Mette-Marit valgte rådyrt italiensk designerskjørt

Publisert: