Her er vårens «it-vesker» - la dem henge over skulderen

Flere av de store motehusene har gjort det de kan for å fornye seg, og

nok engang er skuldervesken sesongens store hit.Her ser du noen av vårens varianter.

Den funksjonelle skuldervesken har aldri vært helt ute av motebildet, men i 2009 fikk den for alvor sin renessanse. Bak sukesessen sto de store motehusene.

Mulberry var ett av dem. Sammen med den britiske it-jenta Alexa Chung lanserte de en oppdatert versjon av en av sine klassiskere. Vesken ble selvsagt oppkalt etter Chung, og «Alexa» ble raskt den sesongens it-veske.

LES OGSÅ: Her er klærne som kler kroppen din

Nå har Mulberry igjen fornyet sin bestseller, og nå kommer den for fullt i en rekke nye farger og teksturer.

– Vi elsker de nye metall-detaljene, sier Emma Hill, kreativ leder i Mulberry, til Vogue, og legger til:

– Dette er en klassisk skulderveske med en supermoderne, likevel nostalgisk, tvist.

Ekslusiv design

De store motehusene har siden veskens gjennombrudd på 30-tallet satset hardt på å fornye seg fra sesong til sesong. Mange av veskene de har lansert har skrevet seg inn i historien og blitt klassikere. Det er både Chanels 2.55, Hermès' Birkin og Fendis Baguette gode eksempler på. Her er noen av designerhusenes skuldervesker for denne sesongen.

Rimeligere design

Det er ikke bare de store motehusene som er flinke til å tilpasse seg trendene. Det finnes derfor en rekke rimeligere varianter det er verdt å legge merke til. Er du av typen som elsker hyppige oppdateringer av veskegarderoben kan det være lurt å ta en titt på utvalget. Her er noen av sesongens alternativer.

I minMote har vi ulike favoritter denne våren, men det de har til felles er den lange skulderstroppen. Ikke bare er det komfortabelt, det er chic.

LES OGSÅ: Disse jentene vil kapre moteverden i 2012

LES OGSÅ: Slik vil svenskene at vi skal kle oss

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?