Britney Spears var en trendsetter - sjekk høydepunktene fra hennes karriere

Britney Spears (30) har de siste årene holdt seg i skyggen. minMote glemmer likevel ikke artistens høydepunkter. Sjekk Britneys beste antrekk gjennom tidene.

Det har gått mange år siden Britney Spears var på toppen av sin karrirere. Nå er hun imidlertid tilbake i rampelyset og den mye omtalte Disney-stjernen stråler som aldri før. Det er en ny sesong av det amerikanske talentprogrammet «The X-Factor» som har lokket Britney Spears tilbake på tv-skjermen. I kommende sesong skal hun sitte i dommerpanelet i jakten på USAs neste sangstjerne.

LES OGSÅ: Verdens mest kjente tvillinger fyller år – sjekk stilforvandlingen

2000-tallets popyndling var ikke bare en hit-maskin - hun var et fyrverkeri på scenen iført oppsiktsvekkende og innovative kostymer.

Nylig ble et av hennes mest ikoniske kostymer kopiert på scenen av en annen gammel traver som fortsatt holder koken, Jennifer Lopez.

Lopez entret scenen i et liknende antrekk Spears var iført under MTV Music Awards i 2000 - en krystallbelagt, hudfarget drakt. Dette er en look ikke alle kan komme unna med, men som i ettertid har blitt brukt av både Jennifer Lopez og Katy Perry.

– Britney Spears har vært en trendsetter. Mange har kanskje glemt det, men hun leverte virkerlig da hun var på topp. Katy Perry, Lady Gaga og Rihanna blir i dag sett på som store stilikoner, men Britney banet vei for den dristige looken. Hun var innom de fleste stilarter, og mye av det vi ser på scenen i dag har vi sett på Britney før, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Her er et utvalg antrekk som har blitt kopiert av andre popstjerner:

LES OGSÅ: Nyseparerte Vanessa Rudjord selger luksusgarderoben – verdt en million

LES OGSÅ: Raser mot Brad Pitt og Gisele Bündchen

Hvordan var din opplevelse i dag?