Benedichte Bjerkes klesmerke føres videre

LETTET: Benedichte Bjerke har jobbet lenge for å redde klesmerket Billie & Me. Nå skal merket føres videre. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Etter det hun beskriver som månedsvis med usikkerhet og våkenetter kan Benedichte Bjercke puste lettet ut.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I forrige uke kom nyheten om at designer og Elle-influencer Benedichte Bjerke begjærte sitt eget klesmerke Billie & Me konkurs.

Bjerke sa til MinMote at de jobbet med en løsning. Nå kan hun fornøyd avsløre at rettighetene til merket har blitt kjøpt opp.

– Jeg er bare utrolig glad og lettet. Det har vært månedsvis med usikkerhet og våkenetter for meg personlig, men nå skal det feires, sier Bjerke.

LIVSSTIL

HJEMME HOS BENEDICTHE BJERKE OG EGOR FILIPENKO

Det er nettbutikken Villoid.no med Jeanette Dyhre Kvisvik og Jarle Snertingdalen i spissen som går inn på eiersiden for å jobbe videre med merket, ifølge en pressemelding. Bjerke fortsetter som merkets kreative leder og designer.

– Vi er utrolig glade for å få muligheten til å kunne bygge dette kule merket sammen med Benedicthe og de flinke folkene bak Billie & Me i årene som kommer. Vi har store ambisjoner, også internasjonalt, sier Dyhre Kvisvik i en pressemelding.

Villoid ble lansert under Elle-festen tidligere i sommer. Den norske mote-appen har tidligere fått stor oppmerksomhet da de fikk med moteikonet Alexa Chung på laget.

Les også: KRISTIN GJELSVIK OM KONKURSEN: – EN MENTAL PÅKJENNING

Billie & Mes resultatregnskap viste at det i 2015 hadde et driftsresultat på minus 592.636 kroner, mens det i 2016 gikk 1,8 millioner kroner i minus.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.