Fra catwalk til jobbgarderobe

Bli inspirert av høstens trender fra catwalken, og finn fram til nye, kledelige og klassiske antrekk som du kan bruke på jobben.

Cathrine Elnan
Publisert:

Det er ikke alltid like lett å finne det riktige jobbantrekket når man står opp om morgenen. Men mest sannsynlig har du noe i garderoben som du ikke har brukt på lenge, eller noe som kan kombineres med andre plagg på en ny måte. Her er fem forskjellige måter man kan kle seg på til en vanlig dag på kontoret.

Gå for shorts

Du trenger ikke å avskrive shortsen selv om været blir kaldere. Modellene fra Tommy Hilfiger og trendsetteren Olivia Palermo viser at shortsen fremdeles kan se kledelig og elegant ut, også med en strømpebukse eller tights under. Gå for en shorts i et tykt og varmt materiale, som ull eller tweed, og velg en av høstfargene som finnes i butikkene akkurat nå. Bruk en oversized blazer eller cardigan til, og et par ankelstøvletter.

På jakt etter gode høstinvesteringer?Få flere tips her!

Blyantskjørt

Det trange blyantskjørtet er tilbake, kanskje mye takket være skjørtemodellene som Christina Hendricks bruker i serien «Mad Men». Selv om du ikke går for retrostilen fra TV-serien, er blyantskjørt et fint plagg å bruke på jobb. Det er en avveksling fra buksen, og et lengre og varmere alternativ til de kortere skjørtene. Bruk en enkel, hvit skjorte innenfor skjørtet og en cardigan over. Høye hæler er kledelig til blyantskjørt, det forlenger bena og gir antrekket en feminin touch.

Hestehalen er tilbake i motebildet.Slik får du stilen!

Bytt ut sort med juvelfarger

Det er veldig enkelt å finne fram noe sort fra klesskapet når man ikke vet hva man skal ha på seg. Hvis du begynner å bli lei av å stadig kle deg i sort, kan det være lurt å gå til investering av nøytrale juvelfarger. Det er diskrete, delikate farger som ikke skriker etter oppmerksomhet, og fargene er samtidig kledelige og elegante.

På tide med en ny høstjakke? Her er sesongens hotteste jakke!

Dressbukser

Bli inspirert av høstmoten fra Chloé, og kle deg i de maskuline og klassiske dressbuksene. Kombiner dem med et par lave herresko eller høye kilehæler for en mer feminin stil. Hvis du ikke føler deg komfortabel i et altfor maskulint antrekk, kan du bruke en tettsittende topp og en skinnjakke til. Dressbuksene er et perfekte til en dag på kontoret, og du kan velge mellom modeller med rette ben eller den mer moderne, som går inn nederst i bena.

Denne kroppen vil kvinner ha. Les saken her!

Pologenser

Nittitalls-slageren har begynt å komme tilbake i motebildet, og ble blant annet observert på visningen til Tommy Hilfiger. Høyhalsede gensere varmer, og ser flott ut i kombinasjon med et par feminine dressbukser eller noen enkle jeans. Du trenger selvfølgelig ikke å velge en pologenser med trang hals, genserne med en større og mykere hals er også en mulighet.

Aktuelle saker videre:

Ikke ta av med dyreprintet. Slik fikser du denne trenden!

På tide med noen nye klassikere i garderoben. Her er 10 nye garderobeklassikere!

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Den geometriske trenden fortsetter til høsten! Få inspirasjon her!

Publisert:

Finn mer innhold om: