Olivia Palermos skjønnhetsfavoritter

Snobbete Olivia Palermo, kjent gjennom serien

Mari Glans
Publisert:

«The City», regnes som en av de best kledde kjendisene akkurat nå. Her er hennes favorittprodukter og beste skjønnhetstips.

Olivia Palermo ser alltid plettfri ut, og har funnet en look som passer perfekt for henne. Her er produktene hun sverger til og alltid har liggende i sminkepungen.

GUERLAIN Blush 4 Eclat i Tendre Aurore

Olivia Palermo bruker denne rougen som har fire forskjellige nyanser for å få friske roser i kinnene.

- Jeg elsker makeup fra Guerlain. Jeg liker at det er et gammelt merke. Produktene er milde og behagelige og fargene deres er veldig fine.

JOHNSON'S Baby Powder

Dette prisvennlige produktet er Palermos beste skjønnhetshemmelighet.

- Jeg har alltid med meg en liten flaske meg babypudder i vesken for å friske opp sminken og håret. Babypudder har finere konsitens enn vanlig pudder, og så lukter den godt i tillegg.

Olivia er kjent for sin kule stil.Slik kan du kopiere den

MD Skincare

Olivia Palermo har brukt samme hudlege siden tenårene, nemlig Dr. Dennis Gross i New York, som står bak hudpleiemerket MD Skincare.

- Jeg går til ham for behandling fast én gang i måneden. Da tar jeg en skikkelig god dyprens. Ellers holder jeg meg unna solen, alle bør bruke en hatt på sommeren.

YSL Perfect Touch Foundation

Denne foundationen har blitt fast inventar i Palermos sminkepung. Den har en innebygd foundationpensel, som gjør den enkel å påføre på nytt i løpet av dagen.

- Jeg har prøvd flere varianter, men jeg går alltid tilbake til denne.

Vil du sminke deg som Olivia?Slik får du looken hennes

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Force Vector Masque

- Håret mitt er ekte, jeg bruker ikke hairextensions selv om mange tror det. Jeg holder håret sunt ved å bruke en god balsam og hårkur. Og så har jeg lært meg tre forskjellige frisyrer som kler meg som jeg varierer mellom, forteller Palermo.

ESSIE Nail Varnish i Lollipop

- Jeg tar meg alltid tid til en manikyr. Rødt er klassisk og passer til alt. Men om jeg skal være mer trendy, er det kun svart som gjelder, sier Palermo.

Få krøllene til Olivia!Det du trenger er en slettetang

BOBBI BROWNEye Makeup Palette iVelvet Plum

Olivia Palermo har funnet en look som kler henne godt, og holder seg til denne med små variasjoner.

- Jeg legger alltid fokus på øynene når jeg sminker meg. Sotede øyne, frisk hud og lyse lepper kler meg best og ser bra ut til alt.

Kilder: ElleUK, Grazia

Publisert: