Løft antrekket med store smykker

Sats på tilbehør som vekker oppmerksomhet, og piff opp antrekket med et av sommerens statement-smykker.

Cathrine Elnan
Publisert:

Et «statement»-smykke kan lett gjøre et enkelt antrekk mer spennende, og store, prangende smykker var en tydelig catwalk-trend hos store motehus som Bottega Veneta, Lanvin og Dolce & Gabbana denne sesongen. Trenden er også å se blant stjernene og i butikkene. Geometrisk, frynser, store steiner og etno-inspirert er noen av tendensene som gjelder på sommerens smykkefront.

Liker du å handle tilbehøret handle på nett?Dette er de beste nettbutikkene!

La smykket være blikkfang

Med et stort smykke kan du på en enkel måte løfte ethvert antrekk. På visningen til designere som Lanvin ble de moteriktige smykkene brukt sammen med detaljrike festkjoler, men som en hovedregel er det best å la enten kjolen eller smykket være blikkfanget. Hvis ikke er det for gjort å se ut som et overpyntet juletre.

Løft antrekket

Denne smykketrenden passer også til et litt enklere antrekk, som for eksempel til den lille sorte kjolen eller til en enkel, hvit t-skjorte og et par denimshorts. Når fargene på antrekket er nøytrale, vil et fargerikt smykke løfte og gjøre looken mer spennende. Med en fargerik kjole kan det derimot være lurt å velge et enkelt metallisk smykke. Hvis du vil at smykket skal bli enda mer synlig, kan du gjerne dra håret bakover i en topp og bruke naturlig sminke.

Foretrekker du naturlig sminke?Slik får du looken!

Se hvordan du styler sommerens denimplagg her!

Hvis du synes at et voldsomt, figurativt smykke rundt halsen blir for mye, kan du heller velge et stort og synlig armbånd, en trend som blant ble observert på Dolce & Gabbanas visning. Et annet alternativ for å få den samme massive looken er å bruke flere smykker over hverandre.

Relevante artkler videre:

Bli sommerlekker med korallfarger. Slik får du sesongens lekreste lepper!

Stjernene digger militærjakkene.Slik får du stilen!

Røde lepper er alltid inn.Slik gjør du det

Stjel stilen. Slik bruker stjernene blonder

Publisert: