Kopier frisyren fra catwalken

Matthew Williamson hadde en av de flotteste frisyrene på catwalken for våren, og du kan enkelt kopiere frisyren selv.

Mari Glans
Publisert:

Å sette opp håret i en topp er en enkel frisyre som er like populær til hverdags som på catwalken. Matthew Williamsons visning viste en oppsatt frisyre med en kul og annerledes tvist. Frisyren ser avansert ut, men er egentlig veldig enkel å få til på egen hånd. Enten du har en dårlig hårdag, vil gjøre noe ekstra med håret til hverdags eller pynte deg til fest, denne frisyren fungerer uansett.

Det du trenger er hårnåler, en tupperingskam, stylingkrem, hårspray og litt øvelse foran speilet.

Kjøp produkter på nett!Her er de beste nettbutikkene for hår

Slik gjør du det

Start med å dele håret inn i to seksjoner. Lag en hårskill som starter øverst på den ene siden av hodet. Skillen skal gå på skrått fra kronen og ned til motsatt side, som vist på bildet over. Lag så en hestehale av hver seksjon, en litt til venstre for kronen på hodet, og en lenger ned og litt til høyre. Tvinn så hver hestehale godt. Bruk gjerne litt stylingkrem over for å samle løse hår som stikker ut.

Vri hestehalene om hverandre, slik som du ser på bildet. Ta først den nederste hestehalen og vri den rundt den øverste. Fest den løst med en hårnål så lenge, før du vrir den øverste hestehalen rundt det nederste festet. Sett fast hestehalene med hårnåler i den samme fasongen som på bildet. Pass på at hver seksjon ligger inntil hverandre, og at de former en avlang sirkel. Endene på hestehalen kan dyttes inn under håret og festes med hårnåler.

Få hårstylistenes beste tips!Se hvordan de gjør det her!

Velg fronten selv

Du kan selv bestemme hvordan du vil ha fronten på frisyren. På Matthew Williamsons visning hadde modellene håret stramt bakover. Her har de brukt et stylingprodukt som har en lett wet look-effekt, som gir en glamorøs look. Velg om du vil ha en bred sideskill eller om du vil ha alt håret gredd bakover. Modellene hadde skillen veldig langt ut til siden og resten av håret gredd bakover.

Du kan også ha mer volum i fronten, det gir en mer rocka look. Da lager du bare fronten ferdig før du fester håret i to hestehaler. Å ha håret løst i front er fint om man ønsker en mer avslappet eller hverdagslig look.

Avslutt med hårspray for at frisyren skal holde hele dagen.

Har du en dårlig hårdag?Her er løsningen!

Relevante artikler videre:

Sparer du til langt hår?Les vår guide her!

Plei håret ditt riktig!Les vår hårpleie-guide her!

Ønsker du volum?Slik får du volum i håret

Frisørskrekk?Slik blir du fornøyd hos frisøren

Publisert: