minMote-Sonia hyller Karen-Marie Ellefsen: - Aldri vært så sexy!

Sportsanker Karen-Marie Ellefsens (62) Idrettsgalla-kjole er like sexy som den er trendy - og gir minMote-leder Sonia Huanca Vold hakeslipp.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den blide TV-kjendisen viste seg aldri på den røde løperen, men dukket opp på scenen midt i lørdagens Idrettsgalla i Hamar OL-Amfi. Ellefsen sitter i prisutdelingens hovedjury, og hadde for anledningen på seg en mønstret kjole i såkalt «peplum»-fasong og sorte stiletthæler. Antrekket applauderes av minMote-leder Sonia Huanca Vold.

- Wow! Karen-Marie er alltid velkledd, men jeg har aldri sett henne så sexy som i kveld. Hun ser fantastisk ut i den sorte og hudfargede kreasjonen. Fasongen på kjolen er svært trendy, og den kler ikke minst Karen-Marie perfekt, sier hun.

- Gurimalla, er det sant? Så utrolig hyggelig! Og jeg som var redd for at folk skulle tro jeg hadde tatt stuegardinene, sier Ellefsen til minMote.

Hun røper dessuten at kjolen er splitter ny og fra merket Tadashi Shoji. Kjolefasongen har blitt en stor kjendisfavoritt i Hollywood det siste året, og Vold mener Ellefsen utvilsomt er kveldens «femme fatale».

- At blondene har en hudfarget underkjole gjør det hele veldig sexy, samtidig som Karen-Marie oser av eleganse, mener hun.

minMote-Sonia har dessuten kastet dommen på resten av gjestenes antrekk:

Aleksander Hetland, svømmer og kjæresten Kristine-Ýr Grøntvedt

Sonias dom: - Kristine-Ýr ser helt fantastisk ut! Jeg elsker fargetonen på det lyse skinnet og måten det står i kontrast til det draperte silkeskjørtet på. En slik kjole er et smykke i seg selv, og Kristine-Ýr understreker den minimalistiske og røffe stilen ved å droppe tilbehør og la håret henge løst og tilfeldig ned. Hun gjør også helt riktig å ha dus og naturlig makeup. Den lille glippen som viser litt av magen setter prikken over i-en. Aleksanders dress sitter som et skudd, og han ser både elegant og moderne ut takket være det smale slipset og de mørkebrune skoene.

Hadia Tajik, kulturminister

Sonias dom: - Hadias kjole har en et fint snitt som kler henne godt, men jeg synes ikke rosafargen er så heldig til de glitrende detaljene. En mørkere farge ville fått kjolen til å se enda mer eksklusiv og elegant ut. Hun skal ha skryt for at hun dropper halskjede og holder tilbehøret enkelt i og med at kjolen er såpass iøynefallende.

Rigmor Aaserud, fornyings- administrasjons- og kirkeminister ogJens Stoltenberg, statsminister

Sonias dom: - Rigmor Aasrud ser veldig flott ut i den vinrøde kjolen. Og statsministeren matcher henne perfekt med slips i samme farge! Han bommer sjelden når det kommer til klær, men jeg skulle gjerne byttet ut dresskoene med et par som var litt smalere. Siden sløyfen på Rigmors kjole er så fremtredende, gjør hun helt riktig i å holde tilbehøret enkelt.

Petter Solberg, rallykjører og Pernilla Solberg

Sonias dom: - Oh la la la! Solberg-ekteparet er ikke de eneste som har valgt å matche i kveld. Det er gøy å se at så mange har tenkt nøye over helheten på antrekkene. Pernilla kunne med hell valgt litt færre tilbehør til den svært iøynefallende kjolen. Det blir rett og slett litt for mye med både smykke, armbånd, bolero og clutch. Petter har gått for trendy, vinrødt slips og klassisk sort dress – et godt valg!

Tonje Angelsen, høydehopper

Sonias dom: - Tonje har fått til en veldig kul sveis, og jeg liker at hun har det helt stramt på den ene siden. Fasongen på kjolen er uten tvil kjempefin til henne, men det hele blir dessverre litt for rosa for meg. I likhet med kjolen til Hadia Tajik, ville også denne sett veldig mye bedre ut i en annen farge.

Tidligere høydehopper Hanne Haugland og ektemannen Håkon Särnblom

Sonias dom: - Jeg liker Hannes litt bohemske stil. Hun våger å skille seg ut og vise personlighet. De store øreringene og det brede armbåndet passer godt til den løse kjolen. Spisse pumps er veldig moderne, og de skaper den perfekte balansen mellom det stramme og avslappede. Hvis jeg skal pirke på én ting, blir det strømpene. Hun hadde sett enda bedre ut uten! Håkon matcher sin kone med en kul, grå skjorte og jeg synes ikke det gjør noe at han dropper slipset – det passer inn i looken til ekteparet. Jeg synes dog dressen kunne vært én størrelse mindre.

Kristian Kjelling, håndballspiller og Madeleine Kjelling

Sonias dom: - For et trendy par! De skiller seg ut på den røde løperen og kunne sklidd rett inn på en motefest i New York. Det er ingen hemmelighet at Madeleine har god smak nå det kommer til klær, men så fine som dette har jeg nok aldri sett dem før. Victoria Beckham er en av de heteste designerne for øyeblikket, så dette er et svært godt kjolevalg. Kristian skiller seg ut blant sortkledde menn, og blåfargen passer hans solbrune hud perfekt.

Camilla Herrem, håndballspiller og forloveden Steffen Stegavik

Sonias dom: - Camilla ser bra ut i nesten hva som helst! Dette er ikke den fineste kjolen jeg har sett på henne, men jeg digger de skyhøye skoene. Jeg synes det er fint at hun lar det flotte håret henge løst, men hun kunne gjerne hatt litt mer volum på toppen. Steffen burde droppet den stripete skjorten og heller valgt en blå, ensfarget variant. Gøy at også dette paret matcher!

Eirik Verås Larsen og Mira Verås Larsen, padlere

Sonias dom: - Her er det tydelig at antrekkene er nøye planlagt, og det er jo alltid gøy! Likevel blir det litt for voldsomt etter min smak. Kjolen burde glitret alene, uten å måtte konkurrere om oppmerksomhet med både veske og hårpynt. Eirik kunne med hell valgt en grønn silkesløyfe fremfor en i glitter. Det hadde fått helheten til å se enda mer eksklusiv ut.

Publisert: