Lady Gaga vakte oppsikt i kjøttkjole

For andre gang på én uke stilte Lady Gaga i et antrekk laget av kjøtt. Samtidig kommer nyheten om at hun skal lansere sin egen parfyme.

Cathrine Elnan
Publisert:

Lady Gaga var tidligere denne måneden på forsiden av japanske Vogue Homme i en kjøttbikini, noe som ble sterkt kritisert av dyrevernsorganisasjonen PETA.

– Uansett hvor vakkert det blir presentert, så er kjøtt fra et torturert dyr fremdeles kjøtt fra et torturert dyr. Kjøtt representerer blodig vold og lidelse, så hvis det var denne looken de gikk for, så har de klart det, sa PETAs president Ingrid Newkirk til Daily News.

Lady Gaga måtte bytte antrekk på grunn av blodproppsymptomer.Les mer her!

Kjøttkledd fra topp til tå

Men den 24 år gamle superstjernen så ikke ut til å bry seg nevneverdig om kritikken fra dyrevernsorganisasjonen. Under nattens MTV Video Music Awards skiftet hun mellom tre spektakulære antrekk, men det var særlig dette kostymet som vakte oppsikt. Med et kjøttstykke til hatt, hyssingsnørte kjøttsko, kjøttveske, og flagrende kjøttfrynser hengende nedover bena var det liten tvil om at hun ville gjenta looken fra Vogues forsiden. Designeren bak kreasjonen var Franc Fernandez.

Beskyldt for å stjele undertøy.Lady Gaga leverte ikke trusen tilbake

Lanserer egen parfyme

I sommer verserte ryktene om at Lady Gaga skulle lansere egen parfyme, men parfymeplanene ble raskt avfeid som løse rykter. Nå har det blitt bekreftet at superstjernen har signert kontrakt med Coty, og at hun skal produsere sin egen parfyme.

I følge nettstedet WWD ble avtalen inngått i slutten av forrige uke, og den første Gaga-parfymen skal være klar i 2012.

Relevante artikler videre:

Lady Gaga digger norsk designer!Les saken her!

Hun er årets stilskaper.Lady Gaga får moteskryt

Øker salget av hold-in produkter.Vil se ut som Lady Gaga

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Publisert: