Beckhams kjolevalg vekket oppsikt - kjolen lurte ikke motepressen

Victoria Beckham (38) viste seg i en tettsittende oransje kjole under gårsdagens «Fashions Night Out» i New York. Dette vekket oppsikt i britiske medier.

Fotballfruen er kjent for sin minimalistiske klesstil og slanke silhuett, men nå ser det ut til at firebarnsmoren har funnet ut at former er trendy. Da hun dukket opp på den populære motetilstelningen «Fashions Night Out» i New York, kom hun som vanlig i egen design.

Til manges store overraskelse bar hun en kjole som hadde synlige, grove sømmer. Sømmene var plassert rundt hennes midje og hofteparti - en teknikk som ofte gir den som bærer kjolen en mer formfull figur.

Nettavisene Daily Mail og Huffingtonpost mente designeren så flott ut. De lot seg likevel ikke lure av de synlige sømmene - de mener Victoria fremdeles ser svært tynn ut.

LES OGSÅ:Norske Guro fikk skryt av Keira Knightley – Slik ble hun klar for den røde løperen

Men det er ikke bare Victoria Beckham som bruker denne teknikken i sin design. Den mest kjente er designeren Stella McCartney. Hun har i flere av sine siste kolleksjoner laget kjoler etter denne oppskriften. Og dette med stort hell - kjendiskvinner verden over ser ut til å elske snittet og kjolene.

Skuespillerinnen Kate Winslet (36) og popsangerinnen Gwen Stefani (42) og treningslegenden Jane Fonda (73) er bare et lite knippe stjerner som har kastet seg på den feminine kjoletrenden.

LES OGSÅ: Nå går Margaret Thatchers garderobe på auksjon

LES OGSÅ: Kate gjorde som Mette-Marit – gikk for Pucci

Hvordan var din opplevelse i dag?