Lady Gaga gjør som Beyoncé: Dukket opp med omdiskutert pannelugg

Tro det eller ei, Beyoncés pannelugg som fikk internasjonal slakt i sosiale medier, ser ut til å ha ringvirkninger. Hva mener du? Hvem kledde miniluggen best?

Lady Gaga Beyoncé

Foto: Getty Images

Lady Gaga Beyoncé

Foto: Getty ImagesNOT CRAZY, CREATIVE: Eksperimentelle Lady Gaga har nok blitt vant til å få reaksjoner på stilen sin. Legg merke til konvoluttvesken hun holder i hånden. Foto: Getty Images
NOT CRAZY, CREATIVE: Eksperimentelle Lady Gaga har nok blitt vant til å få reaksjoner på stilen sin. Legg merke til konvoluttvesken hun holder i hånden. Foto: Getty Images

Det er ikke mange ukene siden Beyoncé fikk kritikk for sin nye hårsveis. Superstjernen hadde anlagt en over middels kort lugg som fikk sterke reaksjoner fra både fansen og ekspertene. Queen Bey kvittet seg imidlertid med frisyren etter kort tid, men frisyren lever fortsatt kjendislivet.

Fletter er desidert denne sesongens lekreste frisyre.Sjekk ut disse enkle fletteoppskriftene - steg for steg.

Denne gangen er det Lady Gaga som har overtatt stafettpinnen, og anlagt en enda kortere lugg enn sin artistkollega. Frisyren har også fått oppmerksomhet av internasjonal presse, og Daily Mail omtalte nylig den kopierte sveisen som bisarr.

Kontroversiell

Eksentriske Gaga er kjent for sine kontroversielle antrekk og stiluttrykk, så det kommer vel kanskje ikke som noen stor overraskelse at hun går drastisk til verks også når det kommer til frisyrer. Hvem glemmer vel den blodige kjøttkjolen, eller nakenantrekket som var inspirert av en havfrue?

Det er ikke bare på scenen Gaga vekker oppsikt, ferske bilder viser at det ikke bare er luggen som er kort - lengdene er borte og en «bob»-frisyre matcher luggen.

Hva mener du?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?