Nyheter

Mette-Marit strålte i ny Pucci-kjole til over 25.000 kroner

Kronprinsesse Mette-Marit stjal showet under nattens Luxembourg-galla i nok en knall rød Pucci-kreasjon.

  • Martine Lunder Brenne
Publisert:

Etter hva minMote erfarer er kjolens utsalgspris på over 25.000 kroner, og på Puccis nettsider ligger en kjole med lignende mønster ute til nesten 28.000 kroner.

Det var under en gallamiddag i forbindelse med helgens bryllup i Luxembourg mellom kronprins Guillaume og Stéphanie de Lannoy at Mette-Marit viste fram sin nye Pucci-kreasjon. Hele den norske kongefamilien er på plass, bortsett fra Ari Behn.

Les også:Se hva du gikk glipp av, Ari!

Kjolen til Mette-Marit glitret i rødt, og den trendy kronprinsessen matchet gallakjolen med røde øredobber og skinnende, røde lepper. Håret var krøllet og satt opp med en diamantbesatt tiara - den samme som Mette-Marit bar i sitt eget bryllup med kronprins Haakon i 2001.

«Alle prinsessene var vakre, men aller best liker jeg Mette-Marits frekke Pucci-kjole», skriver kongebloggen Orderofspendor.blogspot.no, som kårer Mette-Marit til kveldens vakreste i rødt.

En velfortjent seier, mener kjendisnettstedet celebs.gather.com:

«Den glitrende og mønstrete Emilio Pucci-kjolen hennes med myke folder slo knockout på de andre gjestenes røde kjoler. En bølgete frisyre og tiaraen gjorde looken komplett», skriver de.

minMote-leder Sonia Huanca Vold gir også Mette-Marit ros for kjolevalget.

- Mette-Marit ser svært sexy ut i sin røde gallakjole med havfrueform. Den ettersittende kreasjonen sitter som støpt på og er en av de aller fineste jeg har sett Mette-Marit i. Jeg skulle dog ønske hun hadde gått for en litt mer kledelig frisyre, sier hun.

Mens det i går var duket for borgerlig vielse, gifter kronprinsen og hans brud seg i kirken på lørdag formiddag.

Det er langt fra første gang kronprisessen velger Pucci. Hun er selv venn med den norske moteskaperen Peter Dundas, som sitter i sjefsstolen hos Emilio Pucci. Gallakjolen blir Mette-Marits andre røde Pucci-kreasjon - den første skaffet hun seg da hun besøkte sjømannskirken i Miami.

Les også:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Bryllup
  2. Emilio Pucci
  3. Kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

MOTE

Sjekk Mette-Marits Valentino-kåpe til 24.000 kroner

NYHETER

Sjekk nygifte Stéphanie de Lannoys nydelige brudekjole

NYHETER

Catwalk-prinsessene kjøper siste skrik fra Paris

NYHETER

Mette-Marit fyller år - her er hennes 40 flotteste antrekk

KJENDIS

Kronprinsesse Mette-Marits beste moteøyeblikk i 2016

NYHETER

Mette-Marit og Märtha Louise får kjoleslakt

KJENDIS

Mette-Marits beste moteøyeblikk det siste tiåret