Boyzone-bryllup i Skottland: Se den delikate brudekjolen

ROMANTISK VIELSE: Ronan Keating og Storm Uechtritz ble viet utendørs under en romantisk seremoni i Skottland. Foto: Getty Images

Sangeren Ronan Keating (38) giftet seg i forrige uke med den australske TV-produsenten og modellen Storm Uechtritz (34) – nå deler de det første bildet fra den store dagen.

Line Blokhus
Publisert:

Vielsen fant sted under åpen himmel i East Lothian, like utenfor Edinburgh i Skottland – og frem til nå har paret holdt tett om detaljene rundt bryllupet.

Det er det britiske magasinet HELLO! som har kjøpt rettighetene til bildene fra bryllupet, i tillegg til et eksklusivt intervju med det nygifte paret. Nå har magasinet delt ett av de romantiske bildene via sosiale medier.

Les også:Letter på sløret: Hemmelighetsfulle Jennifer Aniston viste frem gifteringen

Uechtritz hadde på seg en kortermet brudekjole i delikate blonder, hårbånd med blonder og løst bølgete hår. Ellers holdt bruden tilbehøret enkelt - glitrende øredobber, brudebukett med peoner og roser i rosanyanser og enkel brudesminke med fokus på øynene. Paret hadde på seg matchende armbånd i gull og Keating hadde på seg sort smoking med sort slips.

Les også:Naturlig og elegant: Slik sminker du deg i bryllup

Tar Keatings etternavn

Noen dager etter vielsen delte Uechtritz med sine Twitter-følgere at hun fra nå av offisielt er fru Keating. Hun beholder pikenavnet som mellomnavn og endrer etternavnet til Keating.

Les også:Alt fra Monaco-bryllupet: Se Mette-Marits jetset-garderobe i Italia

Ifølge Hello! skal Keatings barn, som han har sammen med ekskonen Yvonne Connolly, ha spilt sentrale roller i bryllupet. Keatings sønn Jack (16) skal ha vært hans forlover, mens datteren Missy (14) var brudens forlover. Keatings yngste datter var brudepike – og familiens mops, Aussie, var ringbærer.

- Dagen var perfekt! Vi ønsket at bryllypsfesten bare skulle være med oss og barna, uttalte Keating i intervjuet med magasinet og fortsatte:

- Det er så spesielt for meg at Storm ønsket å ha jentene ved sin side. Jeg er så stolt og beæret. Det betyr alt for meg.

Les også:Bryllupet motebransjen elsker akkurat nå

Overrasket bruden med konsert

OVERRASKET MED KONSERT: Ed Sheeran sang da paret danset brudevalsen. Her er artisten avbildet under Hovefestivalen i 2012. Foto: Petter Emil Wikøren/VG

Etter vielsen holdt Ed Sheeran en intim konsert – og sang «Thinking Out Loud» mens paret hadde sin første dans.

- Storm ble målløs da Ed dukket opp. Det skjer ikke ofte! uttalte Keating til magasinet. Konserten hadde nemlig Keating planlagt i all hemmelighet.

Senere på festen skal Ed Sheeran ha «jammet» på scenen sammen med Boyzone.

Forlovet i april

I mars i år gikk Keatings skilsmisse med ekskonen igjennom - da hadde Keating og Uechtritz allerede vært et par i tre år. En måned etter skilsmissen gikk Keating ned på kne - hele to ganger! Keating spurte nemlig først Uechtritz om hun ville gifte seg med han da paret var på en romantisk ferietur til Thailand. Da paret kom hjem til Skottland spurte Keating igjen. Denne gangen foran sine tre barn.

- Heldigvis sa hun ja begge gangene, uttalte Keating til Hello!

Publisert:

Finn mer innhold om: