Merkelig negletrend tar Instagram med storm

Tusenvis av amerikanere omfavner det nyeste innen negldesign og deler bilder av sukkertøynegler formet som 3D-bobler på Instagram. Hello #bubblenails!

Negler

Foto: Skjermdump fra Instagram

Negler

Foto: Skjermdump fra Instagram

Som mange vet er neglsalong-kulturen over middels etablert i USA. Manikyr, pedikyr og alskens luksusbehandlinger til en rimelig penge er for lengst blitt rutine for mange.

Prangende mønstre, stener og neglpiercinger er kanskje for spesielt interesserte, men når du trodde du hadde sett alt må du nesten se igjen.

De siste ukene har bilder av negler formet som bobler tatt Instagram og nettet med storm. Medier som Today, Daily Mail, Buzzfeed og The Gloss har omtalt den noe merkelige 3D-trenden.

Saken fortsetter under bildet.

untitled link
untitled link

KOMMENTAR: Neglepleieren lider så dropp den rimelige manikyren

Bobleneglene er korte og gjerne malt i sukkertøyfarger som rosa, lyseblått, gult med glitter og noen har mønster som roser eller ruter.

Klump av akryl

Ifølge Nails magazine startet trenden i Philadelphia i USA og har nå spredt seg over USA. Hashtagen #bubblenails har rundt 2500 registrerte bilder i skrivende stund.

Les også:Tipsene som får neglelakken til å vare

Neglene lages på samme måte som når du legger akrylnegler, men formes som en stor klump.

- Man starter med ball av akryl midt på neglen som blir det høyeste punktet. Akrylen må være tynn ved neglebånet og blir gradvis tykkere etterhvert som man beveger seg til midten. På tuppen må akrylen være like tynn som ved neglbåndet. Kurven må være perfekt, forteller negldesigneren Hoa Bui til magasinet.

Det anbefales ikke å ha boblengelene på for lenge akrylklumpen kan skade neglen.

Naturlig nok er det flere som reagerer på den påståtte trenden og mener det ikke har noe med skjønnhet å gjøre. Vi må si oss enige med Britney og Regina George i «Mean Girls» på akkurat denne:

untitled link
untitled link

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?