Nordmannen Harlem Alexander lærte Kaia Gerber norsk

Harlem kaia

Norske Harlem Alexander (29) stylet håret til supermodell Kaia Gerber (16) til Saint Laurent-visningen i Paris, og lærte henne litt norsk i samme slengen. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Harlem kaia

Stylist og frisør Harlem Alexander. Foto: Privat

Harlem kaia

Modell Kaia Gerber for Saint Laurent. Foto: Getty Images

Kjendisfrisøren Harlem Alexander er blant få nordmenn som i flere år på rad har blitt fløyet ned Paris for å jobbe under moteuken. I går kveld var han booket inn av storfisken Saint Laurent, og stylet håret til modellen «alle» snakker om denne høsten - Kaia Gerber.

STYLER STJERNENE: Harlem jobbet i fjor med Gigi Hadid på Victoria's Secret Fashion show. Foto: Privat

– Det er en kompis av meg som organiserer hvem som får jobbe med de ulike modellene, så han ba meg bli med han bort til Kaia. Det er alltid litt slåssing om de ulike modellene, sier Harlem på telefonen fra Paris.

NYHETER

Slik ble Harlem Alexander oppdaget på instagram

Gråt

Han er på vei til visningen til Rochas da MinMote ringer, og skal jobbe for blant andre Ann Demeulemeester, og Moncler senere i uken.

Motebransjen fikk hakeslep da de ankom Saint Laurent-visningen som fant sted rett under Eiffeltårnet tirsdag kveld. Harlem beskriver opplevelsen som «helt fantastisk», og forteller at flere backstage og i publikum gråt.

– På slaget åtte begynte Eiffeltårnet å glitre. Det var helt fantastisk, og en helt spesiell opplevelse for oss som jobbet der, og publikum.

Trykk på bildet for å se Harlem style håret til Kaia Gerber:

Lærte Gerber norsk

BONJOUR: Harlem Alexander har stylet under moteuken i Paris fem år på rad. Foto: Instagram/@harlemalexander

16-åringen Kaia Gerber er datteren til Cindy Crawford og Rande Gerber, og regnes som en av de mest populære modellene denne sesongen. Harlem forteller til MinMote at han fikk god kontakt med stjerneskuddet.

– Hun var veldig søt og nydelig, og nå kan hun også litt norsk. Jeg spurte nemlig om hun var hårsår, og siden det ikke finnes noe godt ord for det på engelsk lærte jeg henne like så godt det norske, ler han.

KJENDIS

Kontroversiell barnemodell på catwalken

Håret til Gerber stylet Harlem enkelt og naturlig i en lav hestehale.

– Jeg brukte kun litt produkter i fronten av håret hennes for volum, så lagde jeg en lav hestehale med en slags snurr i nakken. Effortless, clean and organic, beskriver Harlem.

NATURLIG: Lite sminke og en løs knute i nakken var gjenneomgående for stylingen hos Saint Laurent i Paris. Foto: Getty Images
Publisert: