Sophie Elise med ny sveis på Vixen Blog Awards

NY SVEIS: Sophie Elise viste for første gang frem sitt korte hår på Vixen Blog Awards

Norges bloggelite var i går samlet på Grand Hotel for å hedre seg selv under årets eneste rene prisutdeling til bloggerne. 

Publisert:

Torsdag kveld strømmet både kjente og mindre kjente fjes til Grand Hotel Oslo for å delta på nettmagasinet Vixen sin årlige bloggprisutdeling. Det er den eneste rene bloggprisen i Norge, og bloggeliten konkurrerer om priser i tolv kategorier.

Les også: Profilerte motebloggere nådde ikke opp i bloggkåring

Før prisutdelingen var både bloggere og kjente fjes samlet foran pressekorpset. Sophie Elise viste for første gang frem sin nye hårfrisyre på kveldens prisutdeling.

– Godt å ha litt kort hår, men jeg driver hele tiden og tar i det fordi jeg forventer at det skal være lenger, sier hun.

Artikkelen fortsetter under videoen

Da hun i fjor ble kåret til årets blogger, skapte hun overskrifter ved å vise puppen på scenen. Det lover hun å ikke gjøre om hun vinner i år.

– Jeg må vise at jeg kan snakke og si fine ting uten å vise noe. Jeg kan jo ikke flashe anus heller, smiler bloggeren.

Hun fikk prisen for både Årets Bloggbusiness og Årets Blogger.

– Det er alltid litt rart å stå her sønderoperert etter at man har snakket om kroppspress. Mange sier at jeg ikke kan uttale meg om det siden jeg er operert, men jeg vil si at jeg er overkvalifisert. Jeg har sittet på jenterommet og blitt påvirket, fortalte hun fra scenen etter at hun ble kåret til Årets blogger for andre året på rad.

– I går skrev jeg under på «Sunn fornuft»-plakaten og gleder meg til å jobbe med det, fortsatte hun.

Artikkelen fortsetter under bildet

COMEBACK: Etter tre år var Tone Damli tilbake på scenen med ny musikk.

Det hemmelige artistnummeret for showet var Tone Damlis comeback. Artisten selv gikk ikke på den røde løperen, og dro rett hjem etter hun hadde stått på scenen. Håret hadde hun satt opp i en stram hestehale med flere strikker nedover.Sminken var dramatisk med sotede øyne og nøytrale lepper.

Se antrekkene fra den røde løperen her:

BAKFREM: Sophie Elise i kjole fra Line of Oslo, snudd for anledningen, og belte fra Malene Birger. Håret har hun samlet med spenner i nakken.
TRENDY VOLANGER: Caroline Berg Eriksen i kjole fra Micha.
DRO DET LITT LANGT: Stian Blipp i skinnjakke fra Holzweiler, genser fra Balmain og bukse fra Tiger of Sweden. Planen var å ta antrekket litt ut siden alle guttebloggere gjør det, men følte han tok det litt langt.
FØRSTE GANG PÅ VIXEN: Artisten Adelén Rusillo Steen tok med seg kjæresten Benjamin Jayakoddy på sin første gang på bloggprisutdelingen. Den kraftige sminken var kombinert med jakke og bukse fra New Denim, sko fra Bianco og veske fra Louis Vuitton
TILBAKE ETTER FEM ÅR: Emilie Nereng, som står bak bloggen Voeblogg, har ikke vært på utdelingen siden 2012. Derfor er hun også litt engstelig for kvelden. Derfor tok hun på seg en kjole fra By Magmalou som hun visste hun ville føle seg vel i, tok to glass vin og en time i sminken så var hun klar for å kose seg.
DOBBEL JAKKE: Thomas Hayes hadde på seg to jakker for anledningen en fra J. Lindeberg, og en fra Tiger of Sweden under. Den grønne skjorta med mønster er fra Dr. Denim og det samme er buksen.
GJENBRUK: Kristin Gjelsvik, som står bak «Style Connection», valgte et skjørt hun har sydd selv fordi det er det eneste skjørtet hun har, sier hun med et smil. Det samme hadde hun på seg på Se og Hørs kjendisgalla, men i dag har hun vintage t-skjorte fra kjærestens skap og veske fra egen butikk.
NY LOOK: Anna Rasmussen ville prøve noe nytt og komfortabelt for anlendingen og valgte en å ha håret i en wet-look gredd bakover med sotede øyne. Toppen fra Ralph Lauren og skoene fra Bianco, valgte hun som en del av den naturlige looken hun gikk for.
STAS: Emilie Tømmerberg gikk for en hvit blondekjole fra Self Portrait og sorte pumps fra Zara. Hun forteller at det var både stas og uventet å vinne i kategorien Årets beautyblogger, men at det føltes fantastisk.
ROCKA: «Bloggerne»-aktuelle Kristine Ullebø bestemte seg for å kjøre helt sin egen stil i kveld. Selv om hun ikke er nominert til noen priser ser hun frem til kvelden. Antrekket beskriver hun som rocka, og består av Bustier fra Runner Games, skinnjakke fra Dr. Denim, skjørt fra Top Shop og sko fra Nelly.
UKJENT LOOK: Eirin Kristiansen ville prøve noe nytt med skjørt fra Ganni, t-skjorte fra Top Shop, sko fra Acne og veske fra Chanel. Det er en look hun ofte går for hjemme, men som hun ikke viser frem så mye på bloggen.
FOLKETS FAVORITT: Planen var å ikke bruke en krone på antrekket, og det har «Framen Kjendis»-aktuelle Marna Haugen klart ved å låne hele antrekket. Kjolen er fra Hennes & Mauritz, sko og veske fra Zara og øredobber fra Mango.
POPPE: Lene Orvik ville friske opp litt på denne mørke årstiden, og valgte en oransje dress fra Coucoun som hun fant i skapet.
Programleder Ida Fladen følte ikke at dagens bloggprisutdeling var dagen for gæerne farger, så hun valgte en dress fra Veronica B Vallenes og sko med glass hel fra Bianco. Skoene er litt store, så hun er litt spent på om hun vil falle når hun skal dele ut pris, men mener at det hadde vært typisk henne om det skjedde.
Publisert: