Lily-Rose Depp lukket Chanel-showet

FINALEN: Designer Karl Lagerfeld kom som vanlig ut på slutten, denne gangen sammen med Lily-Rose Depp i en rosa kjole. Foto: Reuters

Lily-Rose Depp (17) stjal showet da hun fikk den mest prestisjetunge oppgaven under Chanels haute couture-show: Å lukke det hele arm i arm med designer Karl Lagerfeld (83).

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Haute couture-moteuken er nemlig for lengst i gang i Paris. Uken før de «vanlige» moteukene viser nemlig noen av verdens fremste motehus det aller ypperste de har å by på, noe som gjerne resulterer i en ukes kjoleshow uten sidestykke (og selvsagt en og annen kjendisfest).

NYHETER

Se Diors fantastiske prinsessekjoler her!

Og showet det kanskje knyttes aller mest forventninger til, er Karl Lagerfeld og Chanel. Ikke minst hvem som får lov til å lukke showet og bli den såkalte Chanel-bruden. Lagerfeld er på sin side ikke redd for å skape kontrovers, og valgte like greit den 17 år gamle modellspiren Lily-Rose Depp, datter av Johnny Depp og Vanessa Paradise.

ROSA PÅ BALL: Lily-Rose Depp var kledd i en pudderrosa prinsessekjole, som (heldigvis) ga mer assosiasjoner til et ball enn til et bryllup. Foto: AFP

Oppgaven er uansett et hittil karrierehøydepunkt for Depp, som riktignok tidligere har gjort en rekke magasinforsider og kampanjer.

DISCODRONNING: Kendall Jenner i en glitrende Chanel-kreasjon. Foto: AFP

Tidligere har blant annet Kendall Jenner hatt den samme oppgaven, og denne gangen var hun også med i showet. Jenner hadde på seg en av visningens mest spektakulære kjoler med dyp utringning og sølvpaljetter.

chanel12

Foto: Getty Images

chanel12

Foto: Getty Images

chanel12

Foto: Getty Images

chanel12

Foto: Getty Images

Kolleksjonen innholdt selvsagt også klassiske Chanel-plagg, som tweedkåper, blyantskjørt og kjoler i pastellfarger.

ELEGANT: Bella Hadid i en midnattblå aftenkjole. Foto: Getty Images

Blant modellene var også Bella Hadid, som også har tatt coutur-bransjen med storm det siste året. I likhet med Jenner fikk hun gå i en av showets aftenkjoler, med glitrende paljetter og belte i livet.

chanel3

Foto: Getty Images

chanel3

Foto: Getty Images

chanel3

Foto: Getty Images

chanel3

Foto: Getty Images

Publisert:

Finn mer innhold om: