Mariann Thomassen vil fortsette å provosere

Mariann Thomassen er vant til å provosere med sin eksentriske klesstil. Her får du vite hva hun lar seg inspirere av og hva hun satser på denne våren.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Mariann er for tiden aktuell med programmet «Stil» på TV 2, men vi kjenner henne best som frontfigur i bandet Surferosa og som Idol-dommer. Med bandet fikk hun slått seg løs musikalsk. I tillegg fikk hun muligheten til eksponere sin fascinasjon for klær.

– Mitt største moteøyeblikk må være hele det fantastiske samarbeidet jeg hadde med Josefin Johanson i forbindelse med kostymene jeg hadde i Surferosa, sier Mariann, og legger til:

– Det sa bare klikk mellom valg av klær og den musikken vi lagde. Vi var en god match, og jeg tror jeg hadde et moteøyeblikk med hver plate.

LES OGSÅ: Disse plaggene satser Dorthe på denne våren

Mariann lar seg inspirere av skuespillerinnen Marlene Dietrich og artistene Grace Jones og Nina Hagen, men hennes største stilikon er hennes mormor.

– Jeg er en evig miss match, og jeg har arver mye fra mormor. Hun er mitt stilkon, forteller Mariann, og legger til:

– Mormor gikk med alt. Lakk, perler, silke og ull. Hun var alltid fin i tøyet og hadde en leken stil jeg beundret. I tillegg hadde hun bra makeup og en egen evne til å fornye seg.

Mariann fornyer seg en gang i uken. Da renser hun opp i garderobeskapet.

– Jeg er en rastløs person som alltid tenker fremover, sier Mariann som mener fornyelse handler om forandring.

– Jeg kaster meg aldri på en trend bare fordi det er trend. Det må føles riktig og jeg må føle meg komfortabel, sier Mariann og legger stor vekt på at hun tror det er sunt å tenke på seg selv, når man skal invistere i nye plagg.

LES OGSÅ: Victoria Beckham sviktet av kjendisene

LES OGSÅ: Her er dommen over sminkevåren 2012

Publisert:

Finn mer innhold om: