Kristian Aadnevik for Riccovero

silje
Publisert:

Designer, blogger-og kjendissamarbeid er populært om dagen. Tidligere i uken ble det kjent at bloggeren Elin Kling har fått sin egen kolleksjon for H&M, nå kommer den norske stjernedesigneren Kristian Aadnevik kommer med en egen kolleksjon for Riccovero. Den Londonbaserte designeren har tidligere vært seniordesigner for Roberto Cavalli og protegé hos Donatella Versace og kjolene hans er favoritter til kjendiser som blant annet Beyoncé, Cheryl Cole, Britney Spears og Rihanna.

Kolleksjonen består av åtte forskjellige kjoler i forskjellige farger. Kolleksjonen er feminin med innslag av rock'n roll og edge, i tråd med Aadneviks egne kolleksjoner. Det var designeren selv som tok kontakt med norske Riccovero angående et samarbeid.

- Jeg hadde et ønske om å gjøre klærne mine mer tilgjengelige her hjemme, og gikk til Riccovero med ideen. Jeg ser på Riccovero som en ideell partner, fordi de uten tvil er best på kjoler i Norge, sier Aadnevik i en pressemelding fra Riccovero.

Kjolene skal skille seg ganske klart fra den vanlige Riccovero-kolleksjonen og vårkolleksjonen skal være i butikk fra 5. mars. Designeren har også laget en høstkolleksjon som vil vises i februar under Oslo Fashion Week.

Foto: Riccovero

Publisert:

Finn mer innhold om: