Prins William er ute av varmen

Det britiske herremagasinet GQ har kåret årets best kledde mann. I år stakk artisten Tinie Tempah av med seieren, mens Prins William mistet sin plass blant de 50 best kledde.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I fjor havnet Prins William på 27. plass på GQs liste, men i år er han ute av det gode selskap. Hans bror, Prins Harry, raste fra 15. plass til 25. plass, mens deres far Charles knep til seg sisteplassen blant de femti.

GQs dommerpanel har latt seg sjarmerer av Prins Harrys uniformer, dresser og avslappede stil på privaten, men Prins Williams stil ikke lenger er bra nok for herremagasinet.

LES OGSÅ: Stjel stilen til verdens hotteste skuespiller Ryan Gosling

John Ødegård Jensen er stylist og rojalist på sin hals. For første gang kritiserer han nå et medlem av den britiske kongefamilien.

– Prins William kommer fra en lang rekke med menn som i generasjoner har kledd seg fantastisk. Han er gift med vår tids største trendsettere, hans avdøde mor setter fortsatt standarden for hvordan moderne kvinner kler seg og lillebroren hans kler seg flott, så det er ingen grunn til at han skal sitte fast i skjorte- og genserstilen, sier han, og legger til:

– Det får jo være grenser for hvor konservativ man kan være selv om man en dag skal bli kongen av England!

Ødegård skulle helst sett at Prins William forsøkte å variere mer, samt ta i bruk tilbehør.

– Genser og skjorte er trygt, men jeg skulle gjerne sett ham med noe annet. Det finnes mange alternativer, og ikke minst skjortevarianter, som fremstår som akseptabelt, sier han og nevner at Kate burde ta litt mer ansvar.

– Hun kunne prakket på ham tilbehør. Et par kule hansker, et kult skjerf eller en tøff bag kunne løftet ham opp til nye motehøyder!

Ødegård skulle helst sett at Prins William turte å bevege seg litt utenfor det klassiske herremoten. Et antrekk kan løftes enkelt ved å hente inn et uventet element, sier han og legger til:

– Det hadde vært en drøm å se Prins William i et par sorte skinny jeans, en tynn ensfarget kashmirgenser, semsket skinnjakke og et par tøffe boots. Gjerne toppet med et skjerf i en kul farge!

LES OGSÅ: Modellen «Joe Hotness» til minMote: Slik bør norske menn kle seg

LES OGSÅ: Se Armani-visningen

Publisert:

Finn mer innhold om: