Hvem kledde kjolen best?

Victoria Beckham kler seg gjerne i sin egen design, men trendsetteren Olivia Palermo har også falt for den knallgule kjolen. Hvem kledde den best?

Cathrine Elnan
Publisert:

Det er ingen grunn til å legge de sterke fargene fra i sommer på hylla, i høst fortsetter de, dog i litt andre varianter. Okergult, fuksia og rødt er bare noen av sesongens hotteste fargetrender. La deg inspirere av trendsetterne Olivia Palermo og Victoria Beckhams styling av den gule kjolen.

Tidligere var hun best kjent som fotballfrue og Spice Girls-medlem, men nå har Victoria Beckham også slått seg opp som en respektert klesdesigner.

Det er kanskje ikke så rart at Victoria fungerer som ambassadør for sitt eget klesmerke, men nå har også andre kjendiser omfavnet kjoledesignen hennes.

Olivia Palermo, best kjent fra tv-serien «The City», hadde på seg den påskegule Beckham-kjolen under et event i New York i juni.

Den samme kjolen, som er fra vår- og sommerkolleksjonen fra 2011, hadde Victoria beckham på seg under et arrangement i regi av Herald Tribune i november.

Mens Palermo spritet opp kjolen med en rosa veske, valgte Beckham en stor, sort veske fra sin egen kolleksjon.

Fire kjendiser i samme kjole. Hvem kledde den best?

Kjendisfavoritt

Det siste året har flere motebevisste superstjerner sett seg ut kjolene fra Victoria Beckham. De elsker designen og får rett og slett ikke nok av Victorias kjoler.

Supermodellen Gisele Bündchen hadde på seg en sort, tettsittende Beckham-kjole da hun mottok miljøutmerkelsen Global Enviroment Citizen award på Harvard University i mai i år.

Jennifer Hudson og Brooklyn Decker har lagt sin elsk på en annen kjole, en hudfarget og knelang kjole.

Andre relevante saker:

Hvem kledde Chanel-kjolen best? Stem her!

Slik forbereder de seg til motevisningene. Se de norske modellene her!

Lurer du på hva Victoria Beckham har i sminkepungen?Ta en titt her!

Gravid med stil? Få gode tips her!

Publisert: