Nå har Kim Kardashians merke fått nytt navn

NAVNEKONTROVERS: Kim Kardashian West ble nødt til å gi sitt eget merke med undertøy et nytt navn etter en storm av klager. Foto: Doug Peters/EMPICS/PA Photos.

Kim Kardashian West (38) måtte gi undertøysmerke nytt navn. Nå takker hun fansen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Etter at Kim Kardashian West lanserte undertøy under navnet Kimono raste kritikken. Realitystjernen beklaget navnet, og sa hun ville komme opp med et nytt.
Nå er det nye navnet klart, og shapewear-merket får navnet Skims Solutionwear.

– Fansen og følgerne mine er en stor inspirasjon for meg, og jeg hører alltid på deres tilbakemeldinger og meninger. Jeg er så glad for at de delte sine ideer til det nye navnet, skriver Kardashian West på Instagram og legger til:– Jeg elsker tanken på at plaggene skal være det som er tettest på noens hud, at de skal stryke med myke og støttende materialer som skal fremheve de beste delene av kroppene våre.

Kritikken kom fordi flere anklaget henne for for kulturell appropriasjon med det gamle navnet «Kimono» og mente det var respektløst. Den japanske kimonoen er en fotsid drakt, som er i stor kontrast til det figurnære undertøyet signert Kardashian West.

Et av kravene for det nye navnet til merket skal ha vært at det måtte inneholde navnet «Kim».

Sortimentet, som blir lansert i september, består av blant annet truser, BH-er, bodyer og strømper og kommer i ni forskjellige nyanser som skal passe forskjellige hudfarger. Størrelsene rangerer fra XXS til 5XL.

At realitystjernen er fan av shapewear viste hun blant annet på Met-gallaen i mai, hvor hun innrømmet at hun ikke engang klarte å sitte under middagen fordi korsettet fra merket Mr. Pearl var så stramt. Hun sa hun aldri hadde opplevd en lignende smerte.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.