Yolanda Hadid gjorde catwalk-comeback med døtrene

COMEBACK: Her er Yolanda Hadid tilbake på catwalken 35 år etter at hun sist var hanket inn som catwalkmodell. Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS.

Tre ganger Hadid ble hanket inn som modeller av Off White.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Søstrene Gigi (24) og Bella Hadid (23) har de siste årene hatt stor suksess som modeller. De har blitt fløyet rundt for å gå på de mest prestisjefylte catwalkene verden over, og ifølge Vogue har de dominert catwalken også denne sesongen.
– Men denne kvelden måtte de jobbe ekstra hardt når moren deres Yolanda gikk ut i Virgil Ablohs nyeste design, skriver magasinet.

Dette var første gang Yolanda Hadid (56) gikk på catwalken på 35 år. De siste årene har hun vært å se i realityserien «The Real Housewives Of Beverly Hills».

– Det er som å sykle. Du glemmer aldri hvordan du skal gå, sa hun fornøyd etter showet.

VETERAN: Yolanda Hadid har lenge jobbet som modell. Nå var hun tilbake på catwalken. Foto: Vianney Le Caer/AP.
NYHETER

Gigi på catwalken med vårens store sminketrend

Yolanda Hadid er ingen nykommer i mote-gamet, og ble oppdaget som modell allerede som 14-åring og ble senere håndplukket av Eileen Ford til å signere for hennes modellbyrå. Etter dette gikk hun på catwalken i motemetropolene på 80- og 90-tallet, og hun var på forsiden av tyske og franske Vogue flere ganger.

NYHETER

Yolanda Hadid angrer på skjønnhetsinngrep

Nå har hennes to døtrene, som hun har sammen med eiendomsutvikleren Mohamed Hadid, mildt sagt fulgt i hennes fotspor. Begge Hadid-søstrene fikk ærefulle oppdrag under Off White-showet da Gigi var den som åpnet det og Bella var den som lukket det.

De siste årene har Yolanda fulgt døtrene som deres «momager».

ÅPNET SHOWET: Gigi Hadid kledd opp i Off White på catwalken under Paris Fashion Week. Foto: Piroschka van de Wouw/Reuters.

Ifølge Vogue var det Off White-designeren Virgil Abloh som selv fikk ideen om å hanke inn tre ganger Hadid.
– Vi trodde alle at han snakket om Anwar, men så sa han plutselig, «nei, moren din!». Det var fantastisk å gå på catwalken med henne. Det var fantastisk fordi hun har alltid vært den som gir oss tips, men i dag tror jeg hun var mer nervøs enn oss, sa Bella til magasinet etter visningen.

Anwar (20) er lillebror Hadid og Yolandas tredje barn. Også han har utmerket seg som modell.

Under visningen var Yolanda kledd opp i hvit blazer med graffiti-print, mens Gigi og Bella var kledd opp i hver sin ekstravagante kjole.

LUKKET SHOWET: Bella Hadid på catwalken for Off White i Paris. Foto: IAN LANGSDON/EPA.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.