Kylie Jenner-kalender skaper forvirring

HVA PRØVER DU Å FORMIDLE? Jenners nye kalender med Terry Richardson faller ikke i smak hos alle. Her er 19-åringen på et moteshow i New York i september. Foto: NTB scanpix

Motemagasin setter spørsmålstegn ved den røde tråden i Kylie Jenners (19) kommende kalender, fotografert av Terry Richardson (51). 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
SMINKER SEG: 19-åringen har tjent godt på sminkemerket Kylie Cosmetics. Nå lanserer hun egen kalender. Foto: Produsenten

Det er ingen tvil om at Kylie Jenner bygger seg opp et aldri så lite imperium rundt seg selv i disse dager. Rett etter leppekritikken i fjor lanserte Jenner «lip kits» i flere forskjellige farger som ble utsolgt på få minutter. Kort tid etter ble merket «Kylie Cosmetics» opprettet. Nå selges øyenskygger, lipglosser og andre sminkeprodukter som bare det.

Kylie Jenner før og etter
NYHETER

Slik snudde Kylie Jenner leppekritikken til en suksesshistorie

Nylig ble det klart og unge Jenner også jobber med en kalender som kommer på nyåret. De avslørende bildene, som allerede har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier, er tatt av ingen ringere enn den anerkjente kultfotografen Terry Richardson.

midjetrener
NYHETER

NORSKE LEGER ADVARER MOT KARDASHIAN-KORSETT

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

ELLE skriver imidlertid at Jenners tema for kalenderen er svært forvirrende etter at 19-åringen nylig postet behind the scenes-bilder fra fotograferingen.

– Vi er ikke helt sikre på hvor hun vil med bildene, men hvem er vi til å sette spørsmålstegn ved logikk, eller hva? skriver magasinet ironisk og fortsetter med en sylskarp beskrivelse av filmsnutten.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

– Tenåringen er først avbildet i sølvfarget undertøy og matchende leppestift mens hun holder en ballong, så bikini med det amerikanske flagget mens hun veiver med stjerneskudd (vi tipper dette er nasjonaldagen 4. juli). Så poserer hun med en stor polkagris og en bikinitopp som sørger for en voldsom underboob-situasjon (god jul!).

NYHETER

KYLIE JENNER KNAPT TIL Å KJENNE IGJEN PÅ GOLDEN GLOBES

– Tilslutt poserer Jenner med en stor pytonslange rundt halsen - akkurat som Britney Spears i 2001. Vi er usikre på måneden slangen er ment for, men vi tipper juni. Hvorfor ikke liksom?

Se den ferske filmsnutten her:

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)
Publisert: