Victoria’s Secret dropper badetøy

KUTTER UT BIKINIER: Til neste år vil ikke lenger Victoria's Secret selge badetøy i sine butikker. Her er det Victoria's Secret englene Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel og Adriana Lima som feirer en av badetøykolleksjonene til merket. Foto: Afp

Undertøysgiganten Victoria’s Secret har lenge kledd opp unge jenter i fargesprakende bikinier, men nå skal det angivelig bli slutt på det.

Line Blokhus
Publisert:

Nå dropper nemlig Victoria’s Secret bikinier og badetøy, melder flere internasjonale medier, blant annet International Business Times.

Les også: Den tragiske historien bak Victoria's Secret

SLUTT PÅ DETTE: Her er en av bikiniene som er til salgs på merkets nettsider nå, Bikini, 459 kr. Foto: Produsenten

Nyheten kommer i etterkant av en pressemelding som undertøysmerket sendte ut tidligere denne måneden, hvor det ble kjent at Victoria’s Secret vil kutte enkelte varekategorier, i tillegg til at de vil si opp rundt 200 ansatte.

Satser på kjerneproduktet - og treningsklær

En anonym kilde skal ifølge Buzzfeed News ha bekreftet at kuttene betyr at badetøyet droppes innen utgangen av 2016, og at Victoria's Secret heller vil satse på merkets nye linje med treningstøy.

Fikk du med deg? Norske Frida (19) er modell for Victoria's Secret

Merket har imidlertid ikke bekreftet dette, men henvist til pressemeldingen hvor det heter at Victoria's Secret ønsker å fokusere på sitt kjerneprodukt, nemlig underlinjen PINK, undertøy og skjønnhetsprodukter.

Dette er med andre ord skikkelig dårlig nytt for Victoria's Secret-tilhengerne som håpet deres bikinier ville komme til Oslo-butikkene som åpnet i vinter.

KOMMENTAR: Ikke la deg blende av undertøysenglene

Tapte på badetøy

Badetøy har tidligere vært stor butikk for undertøysmerket. Tidlig i fjor ble det rapportert at 6,5 prosent av Victoria’s Secrets salg kom fra nettopp badetøy, og at salget samtidig førte til økt salg av merkets undertøy. Men i august i fjor rapporterte merket en nedgang i salget av badetøy.

Tidligere sjef i undertøysmerket, Sharen Turney, skal ifølge Buzzfeed ha uttalt at nedgangen var en stor skuffelse og at de selv var skyldige i at salget gikk nedover.

Sjekk også: Fem badetøysmerker du bør vite om

FOKUS PÅ KJERNEN: Slik så det ut når undertøysgiganten Victoria's Secret avsluttet sitt årlige show for 2015. De siste årene har også merket hatt egne show med bikinier, men de er ikke like velkjente som undertøy-showene. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: