Kendall og Kylie Jenners nye kolleksjon får kritikk i sosiale medier

«UORIGINALT»: Realitystjernene Kendall and Kylie Jenner prøver seg igjen som designere. Denne gangen får de sosiale medier til å koke, og ikke på en positiv måte. Foto: AFP

Bare noen timer etter lanseringen av en ny kolleksjon får søstrene refs for å ha mangel på respekt ovenfor ikoniske artister og band.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

De celebre søstrene Kendall og Kylie Jenner har designet enda en kolleksjon de kan selge til fansen. I dag lanserte de blant annet et begrenset utvalgt av vintage t-skjorter under deres eget merke «Kendall+Kylie».

SMINKE

Kylie Jenners lipkits ble utsolgt på 16 minutter.

De totalt 15 ulike t-skjortene har trykk som viser søstrenes ansikt, instagrambilder eller forbokstaver over logoer og albumcovere fra berømte band og rappere som Tupac, Biggie, Kiss, Metallica og Pink Floyd.

Men ikke alle er like begeistret: På sosiale medier får søstrene massiv kritikk for prislappen og for å bruke bilder av seg selv over berømte artistlogoer.

SMINKE

Slik gikk det da MinMote som testet Kylie Jenners lipkit.

untitled link

T-skjortene koster 125 amerikanske dollar, noe som tilsvarer rundt 1100 norske kroner. En av t-skjortene har et av Kylies siste Instagram-bilder (hvor hun poserer i bikini ved et basseng) plastret over Metallicas signaturlogo. Andre t-skjorter viser Led Zeppelin og Pink Floyd med to store «K»-bokstaver over.

I kommentarfeltene på Instagram hagler kritikken. «Mangel på respekt», «narsisistisk», «flaut» og «overpriset» er kommentarer som går igjen.

«EKKELT»: Kommentarfeltet er blandet, men de fleste kritiserer søstrene for å være uorginale, for å ta for mye penger eller for å plagiere. Skjermdump fra @kendallandkylie

Også på Twitter er folk misfornøyde med jentenes spesielle kolleksjon:

untitled link

På søstrenes nettbutikk står det at t-skjortene er «unike» og «håndplukkede», mens W Magazine skriver at «søstrene begynte å interessere seg for vintage t-skjorter for rundt et år siden».

Mange av t-skjortene skal være kjøpt på den kjente vintage-butikken «What Goes Around Comes Around».

Les også: Kendall Jenner avviser rykter om plastisk kirurgi.

Publisert: