Stjernene strålte i pudderfarger - sjekk alle Golden Globe-kjolene her

Søndag kveld var det duket for en av årets mest glamorøse fester og som vanlig fikk kjolene minst like mye oppmersomhet som selve prisutdelingen.

Stjernene er vant til å være på den røde løperen, men hvert år er det noen fester som er litt større, litt mer glamorøse og litt mer eksklusive enn andre. Den prestisjetunge Golden Globe-utdelingen er en av dem og i festens anledning har stjernene fråtset i kjoler fra verdens mest eksklusive motehus. Glem vintage, brukt og gammelt - på Golden Globe skal kjolen stråle like mye som det skinnende stjernesmilet.

Som vanlig var det noen farger som gikk igjen på den røde løperen. I år hadde flere av gjestene valgt lyse kreasjoner i hvitt, pudder, beige og hudfarge.

En av kveldens mest oppsiktsvekkende kjoler (og kropper) hadde den australske skjønnheten Elle Macpherson. Supermodellen stilte i en kremfarget kreasjon i havfruefasong fra Zac Posen, med store armbånd i forskjellige farger til.

Angelina Jolie trakk oppmerksomheten også fra kjekkasektemannen Brad Pitt i sin satengkjole fra Versace, mens Heidi Klum stilte i en nude-farget Calvin Klein-kjole med dyp utringning bak. Jessica Biels blondekreasjon var fre Elie Saab, men hun hadde droppet forlovelsesringen.

Klassisk rødt

Rød er alltid en slager på glamorøse kjendisfester, og denne var intet unntak. Viola Davies stilte i en dyp rød kjole med høy splitt fra Pucci, mens både Reese Witherspoon og Penelope Ann Miller valgte sexy, stroppeløse kjoler i knallrødt.

Natalie Portman hadde på seg en kjole i varm rosa fra Lanvin.

Les alt om Pucci på minMote her!

Pudder og metall

Pudder- og metallfarger var imidlertid kveldens store vinner på kjolefronten, men stjernene hadde løst trenden på svært forskjellige måter.

Lea Michele hadde kveldens kanskje mest sexy kjole fra kjolegianten Marchesa, mens Charlize Theron viste fram beina i en couture-kjole fra Christian Dior.

Artisten Mary J. Blige valgte amerikansk design fra Michael Kors og kastet seg på en annen favorittrend blant kjendisene - fjær og rysjer.

Skuespiller Piper Perabo gjorde en stor entré i en stor kjole - den ballkjolelignende kreasjonen var så lang at Perabo snublet flere ganger, noe hun tok med et stort smil.

Nicole Kidman valgte en kjole med metalldetaljer fra Versace. Nicole Richie hadde på seg en sølvkreasjon fra Julien Macdonald som hun matchet med eksklusive sko fra Jimmy Choo.

Sexy i sort

Rooney Mara har utmerket seg som et stilikon den siste tiden og er kjent for å velge nøytrale farger på den røde løperen. Denne gangen droppet hun smykkene og lot kjolen fra Nina Ricci få all oppmerksomhet.

Meryl Streep, Mila Kunis og Salma Hayek stilte også i sort, sistnevnte i en glitrende kreasjon fra italienske Gucci.

Himmelsk blått

Sofia Vergara strålte som en gudinne i sin kongeblå kjole fra brudekjolemogul Vera Wang.

Eksentriske Tilda Swinton skilte seg som vanlig ut i en lyseblå kjole og matchende jakke, mens Michelle Williams valgte en tildekket kjole med mønster fra Jason Wu.

Sarah Michelle Gellar fortalte US Magazine at hennes to år gamle datter hadde fått velge kjolen, som kom fra Monique Lhuillier. Til den hadde skuespillrinnnen hæler fra Jimmy Choo og smykker fra Bulgari.

Sjøgrønt og glitrende

En farge som ikke vanligvis er noen stor hit på den røde løperen er grønt, men i år hadde flere stjerner valgt ulike nyanser av sjøgrønt.

Madonna stilte i en glitrende kjole med paljetter og perler fra Reem Acra, mens komiker Melissa McCarthy hadde på seg en smaragdgrønn kreasjon med gulldetaljer fra Badgley Mischa.

Kelly Macdonald og Laura Dern hadde også grønne kjoler på tilstelningen, og førstnevnte hadde dessuten tilbehør i samme farge.

Lekre i lilla

Både dyp og lys lilla var også en populær farge. Emma Stones kjole var fra Lanvin, mens Clairte Danes stilte i en kjole med åpen rygg fra J. Mendel.

Helen Mirren var upåklagelig antrukket i en mørkeblå kjole med glitrende sølvbelte.

Octavia Spencer så fantastisk ut i sin lavenderfargede kreasjon fra Tadashi Shoji, mens Tina Fey hadde valgt en burgunderfarget kjole fra Oscar de la Renta.

Jessica Alba var slående vakker som vanlig i kjole fra Gucci.

Hvordan var din opplevelse i dag?