Melania Trump stemte iført pur luksus

DROPPET MUNNBIND: På valgdagen fikk Melania Trump stor oppmerksomhet for å ha droppet munnbindet. Foto: Zak Bennett / AFP.

Melania Trump (50) får ikke uventet oppmerksomhet for antrekket på valgdagen. Det skal samlet være verdt over 200.000 kroner.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Fra hun kom inn i offentligheten, til hun senere ble USAs førstedame har hun gjennomgått en stor stilutvikling.

Hun har gått fra å ha en utfordrende stil, til å ha sansen for svinedyr luksus. Luksus var det også da hun stemte på sin ektemann Donald Trump under valgdagen.

Melania avga sin stemme i Palm Beach, Florida. Den viktige vippestaten viste etter opptellingen å vippe til president Trumps favør. Hun fikk stor oppmerksomhet for å ha droppet å bruke munnbind, noe de fleste andre skal ha gjort på stedet. Valglokalet skal ha vært stengt i 45 minutter for å legge til rette for førstedamen.

GLAM: Melania Trump ble fotografert etter at hun hadde levert sin stemme i Florida. Håret var satt opp i en løs knute, og hun hadde store mørke solbriller på seg. Foto: Zak Bennett / AFP.

Kjolen Melania var kledd i er fra det italienske luksusmerket Gucci, og har en pris på 4500 dollar, ifølge Daily Mail. Dette tilsvarer om lag 42.000 kroner med dagens kurs. Den elegante kjolen hadde Guccis klassiske hestebitt-mønster.

Men luksusen stoppet ikke der. I hånden bar hun en Kelly-veske fra merket Hermès. Disse veskene er kjent for å være blant verdens dyreste og mest eksklusive. Vesken skal koste om lag 160.000 kroner, ifølge avisen.

På føttene hadde Melania et par skyhøye, beige pumps – sannsynlig i modellen So Kate fra Christian Louboutin. Disse koster om lag 5000 kroner.

Husker du? Melania Trump med veske til en halv million

LUKSUSANTREKK: Melania Trump var ikledd noen av verdens mest eksklusive merker på valgdagen. Foto: Jim Rassol/AP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.