Mette-Marit strålte på Nobel-fest

STRÅLTE: Kronprinsesse Mette-Marit bar en lekker kjole med prikker under Nobel-festen. Foto: NTB scanpix.

Kronprinsessen (44) oste av Hollywood-glamour.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Mens Chrissy Teigen gikk for en sjokkrosa, utringet kjole, gikk kronprinsesse Mette-Marit for en elegant, prikkete kreasjon med voluminøse puffermer og gulvlangt skjørt.
Den hvite kjolen med små svarte prikker fremhevet midjen med et lett innsvinget liv.

NYHETER

Victoria stjal showet i Stockholm

ELEGANT: Kronprinsesse Mette-Marit på Nobel banketten på Grand sammen med kronprins Haakon og dronning Sonja. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Lekker styling

I hånden bar hun en rocka clutchveske som satte prikken over i-en. På føttene hadde hun klassiske pumps fra motehuset Prada.

Håret var satt opp i en knute, mens myke, glamorøse krøller hang ned mot ansiktet. Det virker som om kronprinsessen har valgt å gå for en noe lysere hårfarge enn hva vi har sett henne med i det siste.

Sminken var i klassisk Mette-Marit-stil med lett sotede øyne og en rødrosa leppestift.

MOTEPRINSESSE: Mette-Marit var kledd en stilig prikkekjole. Foto: NTB Scanpix.

Byttet den rådyre vesken

Bankett antrekket var kronprinsessens tredje under Nobels fredsprisutdelingen i Oslo. Tidligere på dagen hadde hun en blomstrete kåpe, og en rådyr veske fra den kongelige favoritten Bottega Veneta. Den svarte vesken var byttet ut med en hvit clutch med nagler til banketten.

NYHETER

METTE-MARIT VALGTE NORSK KJENDISDESIGN

STRÅLTE: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på Nobel banketten på Grand hotell. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix


Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.