Sjekk sminketrenden som tar av på Instagram

GOING VIRAL: Kvinner over hele verden har latt seg inspirere av YouTube-sminkøren og understreker at sminke er til for å fremheve dine beste sider. Foto: Skjermdump fra @stephanielangemakeup/Instagram

Kvinner over hele verden legger ut bilder av halvsminkede ansikter og hashtager #ThePowerOfMakeup for å understreke at sminke er et verktøy for å fremheve sine beste trekk -  ikke et skalkeskjul. 💋

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Glem det virale midjetrikset og merk deg heller hashtaggen som gjelder nå: #ThePowerOfMakeup. Den har nemlig spredt seg over hele verden etter at YouTuber-stjernen som kaller seg Nikkie Tutorials la ut en video hvor hun sminket halve ansiktet, og viste den enorme kontrasten mellom sminkefritt og «all glamed up».

Klippet har i skrivende stund blitt avspilt over 17 millioner ganger, og kvinner fra hele verden hyller det i kommentarfeltet.

Nikkie skal ha laget klippet etter å ha overhørt en samtale hvor flere kvinner sa at de var flaue over å si at de elsket sminke.

- Jeg vil at folk skal vite at sminke er gøy og at det ikke finnes noen regler. Hvis du vil konturere hele ansiktet en dag, eller sminke leppene knallrøde og ha markerte øyne - gjør det, sier hun i videoen og legger til:

- Sminke er til for dager hvor du vil se dritbra ut!

Vi kunne ikke være mer enige, og gir deg syv gode grunner til å bruke fargesterk leppestift, og oppskriften på hvordan du legger perfekt eyeliner finner du her.

Se videoen som kickstartet det hele:

Hashtagen har over 13 000 registrerte bilder og kvinner over hele verden har hevet seg på.

- Jeg bruker sminke for å uttrykke meg, ikke for å imponere andre. Jeg vet at jeg ser annerledes ut med sminke, og det er jeg stolt av etter å ha eksrimentert meg frem til den riktige sminke-looken for ansiktet mitt. Det viktigste av alt er å huske på at du er vakker både med og uten sminke, skriver @lilmizzwendy under bildet av seg selv.

Les også:Sjekk Tone-badedrakten som fikk Instagram til å koke

Mens @stephanielangemakeup går effektfullt til verks og kliner til med:

- (...) Jeg fikk nylig et kviseutbrudd og ville vise dere hvordan jeg bruker sminke til å fokusere på hva jeg er fornøyd med, og skjule det jeg misliker. Ingen er perfekte og alle har «feil». Sminke er ikke en maske for usikre mennesker å gjemme seg bak - sminke gir deg styrke og kontroll!

untitled link

Les også:Se den hjemmelagde ballkjolen som går viralt

Andre nøyer seg med hashtagger som #ilookgood #itsforme #notyou #noshameinmygame.

MinMote har samlet noen av de beste Insta-bildene i denne saken, og vi har bare én ting å si: 👏

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: