Kendall Jenner om kviser: – Ikke la det stoppe deg

STRÅLTE: Kendall Jenner skjulte ikke kvisene på den røde løperen. Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Supermodellen lar ikke huden styre humøret. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Kendall Jenner har flere ganger tidligere åpnet opp om hvordan huden hennes tidligere har preget selvtilliten. Hun har fortalt at hun slet en del med kviser og urenheter i tenårene, og at det tok flere år før hun fikk bukt med problemet.

Nå kan det se ut til at supermodellen har tatt et standpunkt for hvor mye hun vil la kvisene styre selvtilliten.

NYHETER

Hun er verdens best betalte modell

Hun var den eneste fra Kardashian/Jenner-klanen som gikk på den røde løperen på søndagens Golden Globe utdeling i Los Angeles. Modellen var invitert sammen med motemagasinet Vogue, og bar en haute couture kreasjon fra det franske motehuset Giambattista Valli.

NYHETER

Derfor gikk samlet Hollywood i svart

På bildene fra kvelden kan man skimte kviser på kinnet til supermodellen, og det har ikke gått upåaktet hen:

«Ok Kendall Jenner møter opp og viser frem acne, samtidig ser hun ut som en vakker stjerne, er det hver jente trenger å se», skriver en twitterbruker.

NYHETER

Reagerer sterkt på ryktene om at hun skal ha operert ansiktet og forstørret leppene

Jenner svarer at man ikke må la seg stoppe av «den dritten».

Skjermbilde: Twitter

Supermodellen velger ofte en mer naturlig tilnærming til sminke enn sine søstre. Hun hadde lett dekket hud med litt contour, fyldige bryn og nude lepper. Sminken var lagt av Mary Phillips som er en av Kardashian-klanens faste make-up-artister.

NYHETER

Svermet for basketstjerne i sko til 81.000 kroner

Hun har klippet håret i en skarp bob, som også kan se ut til å være en av vårens store hårtrender. Lokkene var lett bølget og med en litt rufsete finish som sto i kontrast til den overdådige kjolen.

«EXTRA»: Kendall Jenner i fransk haute couture-kjole med langt slep og mye tyll på Golden Globe på søndag. Foto: Mario Anzuoni/Reuters
Publisert: