Nyheter

Astrid S fronter norsk design i prestisjemagasin

NY STIL: Artisten Astrid S er kledd opp i norsk design i amerikanske W Magazine, og forteller om hvordan klesstilen har endret seg de siste årene. Foto: Fredrik Solstad/VG.

Artisten blir kalt den neste, store pop-prinsessen og blir sammenlignet med Katy Perry.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I forbindelse med Oslo Runway har W Magazine intervjuet artisten Astrid S. Magasinet har tydelig fått sansen for 20-åringen og kaller henne den neste pop-prinsessen samtidig som de mener hun er Norges svar på Katy Perry.

På bildene, som er tatt av fotografen Nick Thompson og stylet av Tom Broecker, er Smeplass stylet i norsk design fra topp til tå. Fotoshooten foregikk rundt på ulike steder i Oslo, blant annet på Operaen og Grand Hotel.

Så du? DEN BESTE GATEMOTEN FRA OSLO RUNWAY

Magasinet skriver at de har plukket ut «det beste av Oslo Fashion Week», og har inkludert merker som Edda Gimnes, byTiMo, Tom Wood, iiS Woodling, FWSS, Moire og Iben.

Den siste uken har Smeplass deltatt på en rekke motevisninger i Oslo, blant annet på nettopp byTiMo, Iben og Tom Wood. På to bilder fra shooten med W Magazine er hun stylet i kjoler fra byTiMo.

Se bildene fra shooten ved å klikke på bildene her:

– Astrid er en veldig dyktig artist med stor integritet. Vi syns det er utrolig gøy og inspirerende at hun bruker klærne våre, sier Elisa Mollatt, markedssjef i byTiMo til MinMote.

NYHETER

SE BYTIMOS LEKRE KJOLER

– Folk er i sin egen verden

PÅ MOTEUKEN: Astrid S var på flere visninger under Oslo Runway. Her er hun på visningen til ByTiMo. Foto: Gisle Oddstad/VG

I intervjuet forteller Smeplass blant annet om hvordan det er å være berømt i et land som Norge. Magasinet stiller seg undrende til hvordan en artist med en halv million følgere i sosiale medier kan gå nærmest uforstyrret nedover gaten uten paparazzier på slep.

– Noen ganger er det vanligvis bare noen som stirrer, for eksempel da jeg er ute på shopping eller går gatelangs. Noen få er veldig søte og spør om å få ta bilder. Men sånn er kulturen her. Folk er i sin egen verden.

Fått ny stil

MinMote har tidligere skrevet om artistens stilforvandling. I intervjuet forteller Smeplass også at stilen hennes har forandret seg veldig de siste årene. Nå foretrekker hun smale jeans og gjerne en stor genser fra herreavdelingen.

– Jeg pleide å være veldig interessert i fotball. Før brukte jeg fotballtrøyer, bukser fra et annet fotball-lag og Manchester United-øredobber. Jeg hadde fem av hver så jeg kunne gå i det samme hele tiden, sier hun.

Det har foreløpig ikke lyktes MinMote å få en kommentar fra Smeplass.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Les også

 1. KJENDIS

  Fikk beskjed om å jobbe på McDonalds istedenfor motebransjen

 2. NYHETER

  Norske Frida Aasen klar for Victoria's Secret-showet

 3. NYHETER

  Oslo Runway: ByTiMo med Oslos nye it-jenter på catwalken

 4. NYHETER

  Trendalarm: Kle deg i rødt

Relaterte artikler

NYHETER

Emma Ellingsen (17) spås å bli «Norges Kendall Jenner»

NYHETER

Hun introduserer stjernene for norsk design

NYHETER

Fem høydepunkter fra den norske moteuken

NYHETER

Kim Kardashian West får kritikk for førstedame-shoot

KJENDIS

Slik fikk Astrid S den nye stjernestilen

NYHETER

Ditte Kristensen om Oslo Runway: – Det skal ikke bli en millionbedrift

NYHETER

Lea Meyer og Henrik Holm i britiske Vogue