Cindy Crawfords datter fronter Versace

I en alder av 10 år går hun i sin mors fotspor. Nå fronter hun Versace i deres nye kampanje.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Det tok ikke lang tid før motebransjen kastet seg over Cindy Crawford og Rande Gebers datter, Kaia. Det er det er det italienske motehuset Versace, som får gleden av å la den unge skjønnheten debutere i deres kampanjer. Cindy Crawford var selv musen til Gianni Versace på 90-tallet, så at Kaia nå er en del av Versaces første kampanje rettet mot ungdom er Cindy veldig glad for.

LES OGSÅ: Lillesøster Solange Knowles blir modell

Ifølge Daily Mail har Cindy mange gode minner fra tiden hun tilbragte med Gianni og Donatella.

Det er noe spesielt med motehuset Versace, sier Cindy Crawford i en pressemelding, og avslører at hun var tilstede under hele fotopptaket hun beskriver som en fantastisk opplevelse.

Fotogen

I kampanjen er Kaia iført høydepunktene fra kolleksjonen, som er laget for jenter opp til 12 år. Og den kreative lederen Donatella Versace er strålende fornøyd med resultatet, som er tatt av motefotografene Mert Alas og Marcus Piggot.

– Som sin mor, er Kaia meget fotogen. Kamera elsker henne, sier Donatella i pressemeldingen.

Foreldrenes fotspor

Dette er ikke første gangen vi ser kjendisbarn ta steget inn i modellbransjen og rampelyset. Selah (12), datteren til Lauren Hill og Rohan Marley, var nylig portrettert i Teen Vogue med sine testbilder for et modellbyrå.

Datteren til musikeren Noel Gallagher, Anais (11), har også tatt steget i bransjen med nye bilder med kjendisfotografen Mario Testino. I fjor kunne vi se tvillingene til Jennifer Lopez og Marc Anthony debutere i en alder av 2 år for Gucci. Og helt tilbake i 2008 kunne vi se Jason Batemen og Milla Jovovich posere med sine barn i en julekampanje for GAP.

I går ble det kjent at Vendela Kirseboms datter på 12 år er modell i Jan Thomas' nye bok, så dette er ikke et fenomen som kun skjer over dammen.

LES OGSÅ:Norsk modell poserer med Cindy Turlington

LES OGSÅ: Norsk modell tok en «Agyness»

Publisert:

Finn mer innhold om: