Sommerens hotteste shortser - dette vil minMote-Sonia se gutta i

Temperaturen stiger og klærne faller. minMote-ansvarlig, Sonia Huanca Vold, tipser deg om hvilke shortsvarianter du bør gå for denne sesongen.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I butikkene vil du bli møtt av en jungel av varianter. Skal du følge sommerens trender bør du enten satse på en ensfarget og enkel variant eller gå for en med mønster. Shortslengden har de siste årene blitt en smule kortere - så prøv deg frem og finn en shorts du er komfortabel med.

– Det er ikke alle som føler seg vel i lårkorte shorts, men man må ikke falle for fristelsen å iføre seg noe som egentlig er en kort bukse. Shortsgrensen går ved kneet – er den lenger er det en capribukse og det vil jeg helst slippe å se menn i denne sommeren. Velg gjerne kraftige materialer, men ikke vær redd for å leke med farger, sier Sonia.

TIPS: – Hvitt er hot i vår, også for menn. Kjøp heller flere rimelige varianter enn å investere i én dyr, da hvite shortser lett kan bli skitne. Sørg for å kombinere den med andre minimalistiske plagg slik at antrekket blir klassisk og ikke harry.

LES OGSÅ: Moteekspert: – Jentene kommer til å dåne

TIPS: – Invester i en mønstrete shorts i jordtoner for å få sesongens etniske uttrykk. Kombiner med en enkel overdel slik at helheten ikke blir for voldsom. Velg gjerne en lårkort modell, slik at mønsteret ikke tar for mye plass i antrekket.

TIPS: – En mønstrete badeshorts er et must for den moteriktige mannen. Med en knyting i livet får du den avslappede feriefølelsen. Pass på at shortsen ikke blir for lang - da kan du raskt bli seende alt annet en hot ut på stranden!

TIPS: – Det enkle er alltid det beste, så om du vil kaste deg på den lårkorte trenden bør du velge en ensfarget shorts med klassisk og enkelt snitt. Eksperimenter heller med farger ved å velge knallrødt eller hvitt.

TIPS: – Sørg for å ha en shorts i skapet som du kan bruke til fint. Bytt ut dressbuksen med shorts og den stive skjorten med en hvit t-skjorte. Sleng en blazer over og du er klar for fest!

LES OGSÅ: Pupper, rumpe og lår – kurvene gutta kjemper om

LES OGSÅ: Olsen-tvillingene knuste utfordrerne - stakk av med gjev motepris

Publisert: