Designet krokodille-sekk til 200 000 kroner

Du må grave dypt i lommeboken hvis du vil sikre deg en ryggsekk designet av Hollywoods mest trendy tvillingpar.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Mary-Kate og Ashley Olsen (25) lanserte nemlig forrige uke en svært eksklusiv veskekolleksjon under merket The Row for luksuskjeden Barneys, skriver Style.com.

Det er merkets første veskekolleksjon, og tvillingene har ikke spart på kruttet - heller ikke når de satt prislapper på de ulike veskene.

Aller mest oppmerksomhet har en sort ryggsekk i krokodilleskinn fått. Vil du ha den allerede beryktede sekken på ryggen, må du ut med rundt svimlende 200 000 kroner.

- Hvis du skal bruke så mye penger på en veske, er det denne rygsekken du bør kjøpe, fordi du kan bruke den i lang tid fremover, mener motesjef på Barneys, Amanda Brooks.

Mary-Kate og Ashley har god erfaring med dyre vesker.

It-jentene har i årevis blitt fotografert med alt fra Balenciaga, Fendi og Hermès på armen, og har ifølge dem selv designet en veskekolleksjon for enhver anledning, skriver Style.com.

Trendy med sekk

Skal man tro kreativ leder ved Barneys Simon Doonan, er det helt nødvendig for en jente å ha en trendy sekk på ryggen akkurat nå.

- Det har aldri vært mer komplisert å være jente. Du må se fantastisk ut, og klare å holde en drink i den ene hånden og twitre med den andre. Altså må du ha en ryggsekk, sier han.

Men hvis du mener 200 000 kroner er for mye for en ryggsekk, er det ingenting i veien for å kjøpe en av de rimeligere veskene i Olsen-kolleksjonen – prisene starter tross alt nede på 13 000 kroner.

Relevante saker videre:

Stjernene velger norsk design!Les mer her

Velger livsfarlige antrekk.Lady Gaga gjør alt for moten

Marker midjen som Mette-Marit. Slik gjør du det!

Så vakker har vi aldri sett Mette-Marit. Se bildene her!

Publisert: