Få en smakebit på trendene fra «Gossip Girl»

I kveld er «Gossip Girl» tilbake på norske TV-skjermer, og stilen er som vanlig upåklagelig. Ta en titt på trendene fra siste sesong, og få inspirasjon til både vinter- og vårgarderoben.

Rikke Monsen
Publisert:

«Gossip Girl» er tilbake i all sin herlighet, og minMote presenterer antrekkene fra den nye garderoben med tips til hvordan du kan kopiere stjernene. Stylisten Eric Daman har vært kostymedesigner for sosietetsjenta Serena van der Woodsen og vennene hennes siden man først ble kjent med karakterene i 2007. Daman har blitt kjent for å blande dyrt og rimelig, og er fortsatt den som kler opp rollefigurene i serien.

– Alle spør meg hva de største trendene er denne sesongen – og den største trenden er å ha det gøy. For meg er det hva mote handler om. Folk blir for opphengt i ” jeg må ha det aller nyeste”. Det er slik vi gjør i serien: har det fantastisk, tar på klær, og føler oss bra, sier stylisten til stylecaster.com.

For å kopiere «Gossip Girl»-stilen er det, ved siden av å ha det gøy, lurt å mikse billige klær med designerklær. Selv har Daman lenge samarbeidet med billigfavoritten Charlotte Russe, og har nå designet en kjolekolleksjon for den samme kjeden. TV-serien har blitt et utstillingsvindu for de mest kjente designerne, og klærne fra serien blir solgt som varmt hvetebrød. Kanskje ikke så rart, når Daman tidligere har jobbet med sammen med superstylisten Patricia Field i «Sex og Singelliv». Nå har han gjort «Gossip Girl» til en verdig arvtaker på TV-skjermen.

Så mye koster garderoben til «Gossip Girl»!Les mer her!

Avslappet og trendy som Serena

Serena har den unike kombinasjonen av klær som viser at hun er høyt på sosietetsstigen, men samtidig avslappet og med venner i Brooklyn. En hverdagslig Serena-stil kan du skape ved å kjøpe billige formsydde jeans og basistopper. Legg pengene i glitrende vester, blazere og tilbehør som skiller seg ut fra de nedtonede basisklærne. Stilen er en blanding av hippie chic og rocka, men klassiske designerplagg er alltid med i miksen. Serena går mye i skinny jeans, minikjoler, boots og jakker i alle varianter, fra skinnjakker til trenchcoats. Dette kan være gode investeringer hvis du vil kopiere denne stilen.

Alle vil ha håret hennes!Se hvilken frisyre det er snakk om!

Sleip og stilsikker som Chuck Bass

Guttenes favoritt, Chuck Bass, har modnet på klesfronten, og denne sesongen får vi se arvingen i sin mest avslappende stil hittil. Den tidligere stivpyntede gutten har i Paris tatt fram rocka boots og bomullstrøyer. Han har også funnet frem stokken. Likevel behøver ikke dresselskende fans å bekymre seg nevneverdig, for Chuck er aldri langt unna sine gamle vaner. Basisplaggene til den klassiske Chuck Bass-stilen er mønstrede dresser, med ulike farger på dressen, skjorten og tilbehøret. Dype lilla-, grønn- og blåfarger funker flott til dress, men duse farger er absolutt tillatt det også. Det du bør legge flid i er å finne tversoversløyfer, tynne slips og tørkler i forskjellige farger og mønstre. En sikker Chuck-favoritt, enten han er avslappet eller formell, er bukseselene. De brukes synlig i begge stilarter og finnes i alle farger.

Elegant og prektig som Blair Waldorf

Blair Waldorfs stil består av skjørt og kjoler, nesten aldri bukser. For å takle denne looken på vinterstid bruker hun tjukke strømper til. Hun velger stilfulle kåper for å holde varmen, og som regel er de ensfargede eller rutete. Skal du kopiere Blairs stil er en tommelfingerregel å tørre å bruke farger, for jevnt over bruker hun absolutt alle. På mange måter kan rollefiguren minne om en slags amerikansk kongelig, og istedenfor kronen har hårbøylene blitt hennes varemerke. I sesong fire ser man mer voksne hårbøyler, tørkler og andre hodeplagg på brunetten.

Vil du lese mer om hvordan du kan kopiere stilen?Se her!

Travle skuespillerinner

Likevel er det ikke bare på settet Blake Lively og Leigthon Meester tjener til livs om dagen. Ifølge E! Magazine skal Lively være ansikt for Chanels veskekolleksjon denne våren, og fotograferingn skal visstnok allerede ha funnet sted i Paris.

Meester er minst like travel, fra før er hun Herbal Essences’ ansikt utad, og nylig har hun sikret en kontrakt for å fronte Vera Wangs nye vårduft. Ikke nok med det, i desember ble hun bekreftet som modell for det velkjente motehuset Missoni.

Serien har sesongstart på kanal FEM i kveld.

Relevante artikler videre:

Eric Daman gir tips til hvordan du kan finne din egen stil! Les mer her!

Vil du også gå lårhøyt? Se hvordan du best bruker lårhøye støvletter her!

Lurer du på hvem som forandret seg mest i 2010? Se de beste stilskiftene!

Publisert: