minMote Sonia: – Nei, nei, nei! Se hvilke kjendiser som får slakt og skryt på den røde løperen

Kjendiskvinnene strålte om  kapp på den røde løperen og programlederen Jo Røislien imponerte

. Her en minMote-Sonias dom.

Kveldens gjester hadde valgt vidt forskjellige antrekk til Gullrutens røde løper utenfor Grieghallen i Bergen, men det var klare farger og den lille sorte som dominerte. Den kjendistunge tv-festen var spekket med pyntede kvinner i høye hæler, men også mange av gutta hadde brukt tid foran speilet. Her er minMote Sonias dom over antrekkene.

LES OGSÅ: Donatella Versace har blitt 57 år - sjekk hennes dristige stil

Simen Staalnacke og Anne Berit Valla:

Moods of Norway- designeren Simen Staalnacke ankom festen med en av kveldens flotteste - kjæresten Anne Berit Valla. Paret var iført sommerlige knallfarger.

Sonias dom:

– Anne Berit ser bare finere og finere ut for hver gang hun dukker opp på den røde løperen. Hun kler kjolen, fargen og den dype utringningen veldig godt. Dette oser av sol, sommer og glamour. Prikken over i-en på antrekket er skoene – de er helt rå!

– Dette er ikke første gang jeg ser Simen i rosa. Han er alltid en morsom fargeklatt på den røde løperen, men denne gangen havner han i skyggen av sin vakre kjæreste. Det ser ut som han har glemt strykejernet sitt hjemme, og han burde valgt noe annet enn tøysko på den røde løperen.

Eli Kari Gjengedal:

Værdamen er livredd terningen til Jan Thomas, og innrømmer at hun har fått mye hjelp i forkant.

– Jeg gikk for en kjole fra Freetex til 249 kroner og en clutch til 50 kroner, sier Eli Kari til minMote.

Hun håper Jan Thomas er fornøyd med hennes miljøvennlige antrekk.

Sonias dom:

– Vakre Eli Kari stråler som vanlig på den røde løperen. Kjolen er fin, men jeg ville nok heller valgt lyst tilbehør. Den sorte lakkvesken og de sorte skoene står i sterk kontrast til den sarte sommerkjolen. Eli Kari kunne også med fordel valgt en stroppeløs bh.

Bertine Zetlitz:

Artisten ankom den røde løperen iført den lille sorte og veske fra Proenza Schouler.

– Bertine kan å kle seg, men dette er ikke det fineste antrekket jeg har sett henne i. Jeg elsker kjolen og vesken, men synes smykket og skoene blir litt for mye av det gode. Jeg håper også vi får se den flotte artisten med en ny frisyre snart!

Jo Røislien:

NRK-programlederen imponerte på den røde løperen i jeans, blazer og sneakers.

Sonias dom:

– Yes! Endelig en mann som ser skikkelig kul ut på den røde løperen. Jo klarer å skille seg ut, uten å se ut som en klovn. Skal man se casual ut på den røde løperen, er det slik det skal gjøres! Her er det svært lite å sette fingeren på – til og med poseringen er en innertier!

Else Kåss Furuseth:

Komikeren har på seg en Acne-kjole kjøpt på Pepper i Bergen.

– De sa i butikken at den stod til huden min – veldig godt salgstriks, sier Else til MinMote og legger til:

– Dra alltid på fest uten klær, for da kan du kjøpe nye og skrive dem av på skatten.

Sonias dom:

– Jeg blir så glad av å se på Else. Ikke bare smiler hun fra øre til øre, men den knallrosa kjolen og det hvite smykket ser fantastisk ut på henne. Hvis jeg kunne endret på noe, ville jeg byttet ut skoene med et par som så litt mer eksklusive ut.

Pia Haraldsen:

Pia satset på rosa, norsk design.

– Jeg har på meg en kjole fra Nia, sier Pia til minMote, og legger til:

– Det viktigste for meg er å være komfortabel, så får folk synse og mene hva de vil.

Sonias dom:

– Nei, nei, nei! Pia Haraldsen kan se fantastisk ut om hun vil, men dette er nok det minst heldige antrekket jeg har sett henne i. Det rosa materialet er for skinnende, og det samme gjelder Chanel-vesken og skulderpynten. Her er det veldig mye som slåss etter oppmerksomhet – antrekket tar bare oppmerksomheten bort fra hvor vakker Pia er.

Thomas Seltzer:

NRK- programlederen er som regel stilsikker på tv-skjermen. Den røde løperen er intet unntak.

Sonias dom:

Denne frakken er helt rå! Thomas ser alltid bra ut, og også denne gangen lykkes han. Det eneste jeg ikke liker er skoene – de ser litt for komfortable og for lite «sharpe» ut.

Petter Pilgaard og Mari Haugersveen:

Reality-paret ankom Gullruten med stil. Begge så ut til å trives på den røde løperen.

Sonias dom:

– Mari er som vanlig sexy og glamorøs. Paljettkjolen er flott og det samme er YSL-vesken. Det er egentlig ingenting å klage på når det kommer til antrekket, men hun kunne kanskje valgt noe annet enn helsort nå som det er vår. Jeg ville også gredd ut de stive krøllene litt, slik at det heller ble myke Hollywood-bølger.

Aqua-Lene:

Artisten kom alene på den røde løperen med en iøynefallende frisyre.

– Lene liker å skille seg ut, men sliter av og til med å begrense seg. Selv om antrekket er dystert, er det deler av det jeg liker. Hadde hun holdt helheten enklere ville det sett mye bedre ut. Slipset burde blitt hjemme og beltet burde vært byttet ut. Pluss for rosa hår, som er veldig trendy akkurat nå!

Triana Iglesias:

«Paradise»-programlederen kom i design fra topp til tå - sko fra YSL, kjole og skjørt fra Helmut Lang og veske fra Alexander Wang.

Sonias dom:

– Rosa hår er trendy og var også å se på den røde løperen under Met-gallaen. Triana kler fargen veldig godt, men jeg skulle gjerne sett henne i en lysere vårkjole. Når det er sagt, så ser den vakre programlederen utrolig bra ut i kveld.

Vegard Ylvisåker og kona Helene:

TVNorge-programlederen ankom i lekker norsk dress fra designeren T-Michael, men hans kone kom i en lekker, hvit sommerkjole.

Sonias dom:

– Vegard ser utrolig flott ut i sin norske designerdress, men hans kone Helene er i en klasse for seg. For en vakker sommerkjole! Den hvite kjolens utkuttede partier skaper den perfekte balansen mellom det sarte og sexy. Hun gjør helt riktig i å kombinere den med sort, røft tilbehør.

Bård Ylvisåker og Maria Lekva:

Også den andre halvdelen av Ylvis-brødrene tok seg godt ut på den røde løperen, men Sonia mener hans kone Maria kunne gjort det bedre.

Sonias dom:

– Bård ser bra ut i sin sorte, klassiske dress og har kombinert den med et par flotte, skinnende sko. Hans bedre halvdel, Maria Lekva, er ikke like elegant. Kjolefasongen er flott, men materialet blir for gjennomsiktig. Maria burde også droppet de sorte strømpene og valgt ett iøynefallende tilbehør. Skoene, smykket, armbåndet og clutchen – det blir litt for mye av det gode.

Rachel Nordtømme:

Idrettsutøveren og bloggeren ankom festen i en flerfarget kjole. Hun kombinerte den med enkelt tilbehør og bølgete hår.

Sonias dom:

– Rachel ser sommerlig og flott ut i denne korte kreasjonen! Hun kunne med hell valgt enten lårkort eller utringet - begge deler kan lett bli litt for voldsomt. Tommelen opp for at hun holder tilbehøret svært enkelt og dropper smykker til den iøynefallende kjolen.

Live Nelvik og Maria Bodøgaard:

Den nybakte mammaen Live Nelvik ankom den røde løperen i en glitrende kjole og flott sminke.

– Jeg orket ikke å stresse for mye med Dorthes røde løper, så jeg valgte en kjole som hang i skapet fra før av. Kjolen er fra Zara, smykkene er fra Line & Jo og Rika, vesken fra Mulberry og skoene er fra Gardenia, sier Live, som er nominert i kategorien «Årets tv-navn», til minMote.

Sonias dom:

– Både Live og Maria klarer å se sommerlige ut selv om de har valgt sort. Jeg liker at de begge har pyntet seg på en nedtonet måte. Live beviser en gang for alle at man ikke trenger en dyr kjole for å se bra ut. Zara og H&M kan gjøre susen – det viktigste er å style kjolen man velger på riktig måte.

Anne Rimmen:

NRK-profilen hadde som mange andre kjendiskvinner valgt rosa kjole for anledningen. Sonia liker måten Rimmen har stylet kjolen.

Sonias dom:

– Anne Rimmen er en av mange som har gått for rosa i kveld. Hun slår nok ikke Else Kåss Furuseth, men ser likevel strålende vakker ut i denne fotside kreasjonen. Jeg liker at hun har droppet smykket selv om kjolen er stroppeløs. Det enkle er veldig ofte det beste, og det beviser Rimmen her.

Linda Johansen:

Kosmetikkgründeren Linda Johansen kom i norsk design og var strålende fornøyd med designerens arbeid.

– Venti Uno er Guds gave til kvinnen, sier Linda om kjolen som er signert «Skal vi danse»-Nadya Khamiskaya, og legger til:

– Jeg har en kropp som er snart 45, men hun får meg til å se ut som jeg er 25!

Sonias dom:

– Linda Johansen ser elegant ut i beige fra topp til tå. Den draperte kjolen sitter som støpt, og hun ser sexy ut på en sofistikert måte. Skjørtelengden er helt riktig, men jeg ville kanskje droppet de store armbåndene.

Anniken Huitfeldt:

Kulturministeren valgte en fotsid kjole med dyp utringning. Kjolen hadde lik farge som Eli Kari Gjengedals Fretex-kjole.

Sonias dom:

– Anniken Huitfeldt ser sommerlig og flott ut i sin fotside kjole. Hun gjør helt riktig i å velge enkelt og minimalistisk tilbehør, men utringningen er litt for dyp etter min smak.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?