Victoria Beckham henges ut etter «motetabbe»

Superfashionista Victoria Beckham (37) får stryk av motepolitiet i Storbritannia etter å ha dukket opp på bransjefest i New York iført sko med «leggvarmere» i skinn.

Isabelle Ringnes
Publisert:

De siste årene har det gått lenge mellom motetabbene til designeren. Derfor rynker vi litt på nesen over antrekket Beckham valgte til Womans Weardailys CEO-konferanse mandag.

Designeren har ligget lavt i terrenget siden hun viste frem sin nye kolleksjon under moteuken i New York i september.

Til bransjeeventet mandag kveld hadde hun på seg en svart og blå figursittende kjole fra vår/sommer-kolleksjonen sin for 2012. Men det er ikke kjolen som vekker oppsikt.

Pressen i Storbritannia har hengt seg opp i Christian Louboutins Pigalle-sko som har tilhørende leggvarmere i skinn.

Den store avisen Daily Mail skriver at Posh dukket opp på motefest i et «absurd» antrekk, og presenterer bildene under tittelen «La oss ikke håpe dette blir en trend».

også nettportalen MyDaily.co.uk kritiserer fotmoten og mener den ikke er blant det beste Beckham har vist seg i.

MinMote.no - Norges største moteside

- Kan være ny trend

Stylist og blogger i ELLE, Caroline Skjelbred mener Posh får litt ufortjent tyn, selv om hun synes antrekket er litt for «dekket».

- Hvis Victoria får refs kan det være en trend som folk i media ikke har fått med seg enda, sier Skjelbred og fortsetter:

- Disse skoene fra Louboutin hevder jeg går mer på fetishtrenden som er veldig trendy nå. Men dette antrekket er da en light versjon.

Det som er spennende med dette antrekket er jo at man lurer på hvor høyt disse støvlettene går – over kneet eller til låret?

ELLE-Skjelbred påpeker at det er uvanlig at Beckham tillater seg en moteglipp.

- Hun har en helt egen stil. Det er ikke så mange andre som kan «pull off» det hun tar på seg. Hun er fashionforward hele tiden. Hun fikk jo David Beckham til å bli en hottis, sier hun til minMote.

At Victoria bruker skinn er heller ikke uvanlig, ifølge Skjelbred.

- Victoria var den som begynte å gå med skinn kombinert med andre skinnplag. Hun kom med matchende skinnbukser med MC-jakke på en fest, og det ble veldig hot.

Hun gjorde også Gucci til en happening, og har frontet mange merker som er blitt hot blant unge jenter, avslutter Skjelbred.

Kjolen avslørte for øvrig at Victoria Beckham, som nylig fødte datteren Harper Seven, ikke har ligget på latsiden for å få fasongen tilbake.

Fotballfruen trener hver dag og holder seg til en streng null-karbo diet, kun bestående av magert protein og grønnsaker, ifølge Daily Mail.

MinMote.no - Norges største moteside

Hva synes du om Victorias fotmote? Diskuter på vår Facebook-side her

Publisert: