Elle «The Body» Macpherson (47) trener fortsatt hver dag

Kallenavnet «The Body» passer Elle MacPherson like godt nå som det gjorde for 20 år siden. Det går nemlig ikke en dag uten at 47-åringen går på trening.

Den australske skjønnheten snakker ut om skjønnhetsrutiner, hverdagsliv og om å snart fylle 50 i et TV-intervju med Vouge Australia.

LES OGSÅ:Iselin Steiro er mote-Norges rikeste

Travel hverdag

I intervjuet avslører hun at hun aldri skulker trening.

- Jeg står opp klokken fem for å gjøre alt klart for barna. Så kjører jeg dem av gårde til skolen og er tilbake hjemme rundt halv ni. Da trener jeg før jeg begynner arbeidsdagen klokken 10, sier Macpherson.

Supermodellen og skuespilleren har to sønner fra et tidligere forhold med en fransk finansmann. Hun forteller videre at hun jobber mellom ti og tre og deretter når barna har lagt seg.

- Barna er viktigst for meg og jeg planlegger hverdagen rundt dem. Og trening er en viktig del av hverdagen min, det er som meditasjon for meg, sier hun.

Viktig med skjønnhetsrutiner

Elle Macpherson er blant annet kjent for å ha prydet forsiden på Sports Illustradet flere ganger. Nå er hun programleder og produsent for «Britan and Ireland's Next Top Model» og har sin egen undertøyskolleksjon, «Elle MacPherson Intimates».

I tillegg har hun sin egen hudpleieserie med det passende navnet «The Body».

LES OGSÅ:Den nye, norske modellgenerasjonen

Selv er hun nøye med hva hun bruker av produkter.

- Jeg vil ikke ha noen kjemiske ingredienser på huden min. Jeg starter dagen med min egen sitrus-såpe, havsalt-skrubb og bodylotion.

Hvis hun kunne gitt et råd til seg selv som 20-åring ville det vært å passe bedre på huden.

- Vær forsiktig med solen! Det er utrolig viktig, sier Macpherson i intervjuet.

Angrer ikke

På spørsmål om hva hun tenker om at hun nærmer seg 50, svarer supermodellen med et smil.

- Jeg har blitt den jeg er på grunn av mine opp- og nedturer. Jeg har vokst hele veien og ville ikke endret på noe som helst, sier hun.

Og på karrierefronten kan man ikke nekte for at den langbeinte skjønnheten har lykkes. Amerikanske Forbes anslår at hun er god for rundt 360 millioner kroner og selv om hun nærmer seg 50 har hun kropp som setter selv de sprekeste 20-åringene i skyggen.

LES OGSÅ:16-åring tar modellbransjen med storm

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?