Hollywood-stjerne følte seg presset til å kle seg sexy

PÅ RØD LØPER: Olivia Munn satset på en vintage kjole fra Alexander McQueen i forbindelse med Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
Jennifer Bråthen
Publisert:

Skuespilleren Olivia Munn (33) slet med å finne antrekk til den røde løperen. Problemet ble løst da hun skaffet seg en stylist.

Munn har jobbet som skuespiller i flere år og frekventert på rød løpere titt og ofte. «The Newsroom»-skuespilleren har i motsetning til mange av sine kvinnelige kollegaer plukket sine antrekk selv.

Ifølge People Magazine var jakten på de rette antrekkene både tidkrevende og utfordrende for Munn.

- Det er skikkelig vanskelig å finne folk som ser deg på samme måte som du ser deg selv eller som skjønner hvordan du vil presentere deg selv. Jeg er ikke syltynn – jeg har pupper og rumpe. Jeg ble presset til å kle meg sexy, og det ville jeg ikke være, sier skuespilleren til nettstedet.

DEBUT: Munn matchet både kjole og øredobber i forbindelse med Costume Designers Guild Awards tidligere i år. Dette var første gang Munn lot Erlanger finne antrekk. På bildet til høyre er hun sammen med Micaela Erlanger i forbindelse med en BLVGARI-fest i Hollywood. Foto: Pa Photos/ Afp / NTB Scanpix

Skaffet stylist

Da Munn fikk øye på Oscar-vinner Lupita Nyong'o på den røde løperen i forbindelse med Golden Globe-utdelingen i januar, bestemte hun seg for å få hjelp av en stylist.

- Jeg tenkte: «Gurimalla, hvem er det?» Jeg søkte henne opp på Internett og så alle de ulike antrekkene hennes. Jeg så også på Michelle Dockery, sier Munn, og legger til at hun elsker den særegne stilen til begge jentene.

Bak stylingen til Nyong'o og Dockery står kjendisstylisten Micaela Erlanger. Hun ble nylig kåret til den tredje mest innflytelsesrike stylisten av Hollywood Reporter. Listen ble toppet av Elizabeth Stewart, som har stjerner som Cate Blanchett, Sandra Bullock og Julia Roberts på kundelisten. Rachel Zoe havnet på en sjetteplass.

Favorittantrekk

Costume Designers Guild Awards i februar var den første rød løperen Munn tok i bruk Erlanger. Hun ankom den røde løperen i ført en iøyenfallende turkis kjole og matchende smykker. Munn er strålende fornøyd med kjolen, og mener antrekket er en favoritt så langt.

- Det var en fantastisk kjole, og den var ikke for prangende. Hun matchet kjolen med turkise blomsterøredobber fra Neil Lane. Det gjorde kjolen morsom, forklarer hun.

Munn legger ikke skjul på at hun elsker sin nye stylist og samarbeidspartner, og gleder seg til fortsettelsen.

- Jeg fremdeles under utvikling. Jeg blir utrolig glad om jeg kommer til det punktet der jeg føler meg komfortabel, særlig på den røde løperen, sier hun.

Publisert: