Nyheter

Sjekk nygifte Stéphanie de Lannoys nydelige brudekjole

Stéphanie de Lannoy (28) tok pusten fra publikum da hun ankom kirken i en blondekreasjon fra kjendisfavoritt Elie Saab.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er duket for en storslagen festhelg i Luxembourg denne helgen, da kronprins Guillaume (30) skal gifte seg med sin Stéphanie de Lannoy. Det begynte med borgerlig vielse på fredag og fortsatte med en seremoni i Notre Dame-katedralen i Luxembourg - og som seg hør og bør var det bruden som fikk aller mest oppmerksomhet.

Publikum gispet da hun kom ut av bilen og gikk opp mot kirken iført en glitrende kreasjon fra Hollywood-favoritt Elie Saab. Saab kler ofte opp noen av verdens største stjerner på den røde løperen, og er kjent for sine glitrende og glamorøse kreasjoner. Bruden hadde også både langt slep og slør som dekket den dypt utringede ryggen.

minMote-leder Sonia Huanca Vold mener Stéphanies brudekjole er en av de flotteste hun har sett.

- Stéphanie ser fantastisk ut i dag. Kjolen er en prinsesse verdig, og er uten tvil en av de vakreste brudekjolene jeg har sett. Snittet, blondematerialet, de lange ermene – alt ved Elie Saab-kreasjonen er perfekt. Stephanies små øredobber og tiara er ikke for prangende og stjeler heldigvis ikke oppmerksomhet fra brudekjolen, sier Vold.

minMote oppdaterer med flere bilder fra bryllupet nederst i saken.

Kjolen er brodert med sølvtråder, og skal ifølge NRK ha tatt over 3200 timer å sy. Samme kanal melder at over glitrende stener er sydd inn i kjolen.

minMote-leder Vold stusser imidlertid på at jentene som bar brudens slør var kledd i lange, aprikosfargede kjoler.

- Dette er brudeparets dag, men dessverre stjeler jentene som bærer sløret for mye oppmerksomhet. Den iøynefallende ferskenfargen er grusom mot den røde løperen, og blåfargen de små barna er kledd i hjelper ikke akkurat på. Blått og oransje er kontrastfarger som sammen vil vekke mye oppmerksomhet, sier Vold.

Nesten hele den norske kongefamilien var også på plass i Luxembourg. Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha Louise var alle blant gjestene. Det var derimot ikke Ari Behn, som ble igjen i London.

Märtha Louise hadde på seg en grå kåpe med matchende antrekk under.

Kronprinsesse Mette-Marit hadde på seg et mørkt antrekk i marineblått, og toppet det med et trendy hårbånd i sort og gull.

Festlighetene begynte imidlertid allerede i går, da brudeparet ble mann og kone under en borgerlig vielse, etterfulgt av gallamiddag. Kronprinsesse Mette-Marit stilte da i en ny Pucci-kreasjon og tiaraen fra sitt eget bryllup.

Hva synes du om brudekjolen? Diskuter i kommentarfeltet!

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk Märthas «Ari-brosje»

NYHETER

Mette-Marit strålte i ny Pucci-kjole til over 25.000 kroner

NYHETER

Mette-Marit og Märtha Louise får kjoleslakt

NYHETER

Catwalk-prinsessene kjøper siste skrik fra Paris

BRUD

Alt fra Monaco-bryllupet: Se Mette-Marits jetset-garderobe i Italia

NYHETER

Glitret for Madde og Chris - minMote-Sonias dom over festgjestene før prinsessebryllupet

BRUD

De 12 vakreste kongelige brudekjolene