Fem ganger Gucci blåste oss av banen - ny sjef lansert i dag

toppbilde gucci

Endelig ble det avslørt hvem som skal ta over designansvaret for motehuset Gucci. Alessandro Michele (42) - vi gleder oss til å se hva du har å by på, men først vil vi mimre litt.

Publisert:
toppbilde gucci

Foto: Getty Images

toppbilde gucci

Foto: Getty Images

toppbilde gucci

Foto: Getty Images

toppbilde gucci

Foto: Getty Images

Det har lenge blitt spekulert i hvem som vil overta sjefdesigner-stillingen til Frida Giannini, som forlot motehuset Gucci i midten av desember i 2014. Torsdag ble det altså klart at det er tilbehørsdesigneren Alessandro Michele som har blitt forfremmet og skal ta over den gjeve stillingen som designansvlig for hele motehuset. Michele har vært tilknyttet det Gucci siden 2002, og fikk da ansvaret for å designe vesker, sko, smykker og interiør-kolleksjonene fra motehuset.

NY SJEF: Alessandro Michele tar steget ut på Gucci-catwalken for første gang etter sin debutkolleksjon for herrer tidligere denne uken. Foto: Getty Images
NYHETER

Se Blake Lively kuppe Gucci-moteshowet!

Store endringer

Ifølge Vogue skal Michele gjøre Gucci mer spennende, vågalt og overraskende, noe vi så på moteuken for menn i Milano tidligere denne uken. Ifølge Womens Wear Daily kastet designeren seg rundt etter at Giannini meldte sin avgang i desember, og redesignet store deler av herrekolleksjonen som skulle presenteres på moteuken. Den ferske kolleksjonen beskrives som «så langt unna det gamle Gucci-designet som mulig, ungt, rent og fresht».

Det blir spennende å se hvilke endringer som blir gjort og hvordan hans første damekolleksjon på Fashion Week neste måned blir.

I mellomtiden ser vi oss over skulderen og viser deg fem Gucci-øyeblikk vi aldri glemmer:

Charlize Therons Oscar-kjole

GUCCI charlize theron

RØRT VINNER: Charlize Theron vant Oscar for sinn innsats i filmen «Monster» i 2004. Foto: NTB Scanpix

GUCCI charlize theron

SEXY RYGG: Charlize Theron glødet mer enn noensinne, og viste fram en solbrun rygg i den glitrende Gucci-kjolen. Foto. NTB Scanpix

GUCCI charlize theron

VINNERDUO: Theron og Renée Zellweger vant begge Oscar denne kvelden. Foto: NTB Scanpix

Når man ser på bildene fra Oscar-utdelingen i 2004, er det ikke veldig overrasjende at denne kjolen stadig dukker opp på «vakreste Oscar-kjolen noensinne»-listene. Sør-afrikanske Charlize Theron stjal rett og slett showet i sin råsexy Gucci-kjolen med åpen rygg.

Charlotte Casiraghis kampanje

untitled link

Både i og utenfor kongelige kretser har prinsesse Stéphanies datter Charlotte Casiraghi fått stempel som it-jente. Ikke bare dyrker hun moteinteressen ved å gå i couture fra Chanel på kongelige tilstelninger og ri i spesialdesignede Gucci-klær - hun er også modell. I fjor hadde hun hovedrollen i Guccis aller første skjønnhetskampanjefilm, hvor hun var utenomjordisk vakker. Må sees.

Natasha Polys sløyfekjole

GUCCI natasha poly

FLAGRENDE: Natasha Poly kan utvilsomt kunsten å posere, og vet hvordan hun skal vise fram kjolen skikkelig. Foto: Getty Images

GUCCI natasha poly

AVSLØRENDE: Kjolen hadde en annerledes utringning, uten å bli vulgær. Foto: Getty Images

GUCCI natasha poly

DETALJER: Den røde Gucci-kjolen hadde mange lekre detaljer som belte i livet og en stor sløyfe i nakken. Foto: Getty Images

Det var under filmfestivalen i Venezia i 2011 at modell Natasha Poly dukket opp i denne fantastiske kreasjonen. Kjolen er fra Guccis høst 2011-kolleksjon, med masse glamorøse detaljer som det smale beltet og den store sløyfen i nakken. Poly har gått i Gucci mange ganger både før og etter dette, men dette må være blant de vakreste kjolene til merket noensinne.

De pastellfargede fuskepelsene

GUCCI fuskepels

PERFEKT MATCH: Hvem hadde trodd at rosa pels og skinn skulle bli så fint sammen? Gucci. Foto: Getty Images

GUCCI fuskepels

STRI FUSKEPELS: Gucci satset hard på fuskepels i flere varianter i høst - mens den rosa var lang og stri, var den blå kort og krøllete. Foto: Getty Images

GUCCI fuskepels

BLÅ SAU: Den klassiske teddy-coaten blir ikke kulere enn dette - i lyseblått. Foto: Getty Images

GUCCI fuskepels

SKINN OG PASTELLER: Gucci kombinerte babyblått og babyrosa med røft skinn. Foto: Getty Images

Du vet når du plutselig føler at du MÅ ha en pastellfarget fuskepels og en skinnclutch, selv om du ikke trenger noen av delene? Da har noen gjort noe riktig, i dette tilfellet Gucci i sin høst 2014-kolleksjon. Det italienske luksusmerket gikk «all in» på fuskepelsk i rosa, lyseblått og en grønnaktig tone. Det slo mildt sagt an.

Blake Livelys gule kjole

Blake Lively

DRØMMEKJOLE: Den fotside kjolen fra Gucci sitter perfekt på unge Lively. For alt vi vet er den sikkert skreddersydd og. Foto: Getty Images

Blake Lively

STÅLER: Det er ingen tvil om at gult og turkist får Blake Lively til å stråle. Foto: Getty Images

Blake Lively

FISKEBEN: Den rufsete fiskebensfletten bryster med antrekket og gjør det med avslappet. Veldig kult! Foto: Getty Images

På filmpremieren av Savages i 2012 ankom den tidligere «Gossip Girl»-stjernen i en helt fantastisk, gulvlang kjole fra Gucci. Dette var forresten rett etter hun hadde blitt Gucci-parfymens ansikt utad. Den delikate, gule fargen mot Livelys naturlig solbrune hud, og de turkise øredobbene fra Lorraine Schwarts tar rett og slett pusten fra oss - til og med tre år etterpå. Mer av det Blake!

Publisert: