Kjendisene glitrer om kapp i prikk like gullkjoler

Tone Damli Aaberge (24) og «Farmen»-vinneren Ingvild Skare Thygesen (19) gikk for den samme glitrende gullkjolen i går kveld.

I går oppfordret minMote jenter og kvinner til å stå opp mot kroppshysteriet ved å sende inn bilder hvor de viser at de er glad i den kroppen de har. I den forbindelse postet Tone Damli Aaberge et bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram.

På bildet er Aaberge iført en kroppsnær, glitrende kjole fra den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen. Bildet er et av Aaberges mest likte bilder på bildedelingstjenesten med over 11 000 «likes».

Men Tone Damli Aaberge var ikke den eneste som satset på glitrende, norsk design i går kveld. For da «Farmen»-vinneren Ingvild Skare Thygesen ankom TV 2s finalefest i Oslo, var hun iført tilsvarende kjole.

– Jeg fikk med meg at jeg hadde lik kjole som Tone, men jeg tenker ikke så mye på det, sier den ferske «Farmen»-vinneren til minMote.

Gullkjolen er den første norske designkjolen Skare Thygesen har i garderoben fra TSH, men hun synes det er kult å kunne ta i bruk norsk design.

– Det er ikke ofte jeg føler at jeg fortjener å gå i en slik gullkjole, men i går var det en passende anledning, avslutter Skare Thygesen.

Tina Steffenakk Hermansen, designeren bak gullkreasjonene, forteller at hun alltid har gullkjoler i kolleksjonene sine.

– Gullkjoler lager jeg alltid, og når det nærmer seg jul er de ekstra populære. Men at begge jentene bruker kjolene samtidig, er jo morsomt, sier en overrasket Steffenakk Hermansen til minMote.

Designeren opplyser at Aaberge og Skare Thygesens kjoler er spesialsydde og koster 9.950 kroner. Den norske designeren synes både Aaberge og Skare Thygesen er fantastiske ambassadører for TSH.

– Jeg synes det er flott at Tone også bruker kjolen når hun viser at hun står opp mot kroppshysteriet. Det er kjempefint å bli assosiert med en slik kampanje, avslutter Steffenakk Hermansen som mener det er viktig å sette lys på kvinners selvbilde.

LES OGSÅ: 20 lekre kjoler til julebordet

Også supermodellen Kate Moss (38) har lagt sin elsk på kreasjoner i gull denne sesongen. Da hun deltok på lanseringsfesten for sin egen bok «The Kate Moss Book» i november, ankom hun festen i en kreasjon i gull.

I motsetning til Thygesen og Aaberge som viste seg i lårkorte kreasjoner, satset Moss på en fotsid kjole i kombinasjon med med sotede øyne, glødende hud og bustete hår.

Nå oppfordrer minMote jenter og kvinner i Norge til å stå opp mot kroppshysteriet i en bildekampanje på minMote. Ta et bilde der du viser at du er glad i kroppen din og send det til minmote@vg.no eller del det på Instagram med hashtagene #minmote eller #minkropp, slik at vi kan publisere det på vår nettside.

LES OGSÅ: 16 lekre julebordkjoler til formfulle kvinner

LES OGSÅ: 20 lekre kjoler til julebordet

LES OGSÅ: Festsesongens fineste smykker

Hvordan var din opplevelse i dag?