Ukens trendsetter: – Jeg elsker sort, høye hæler og rød leppestift.

Hvem: Marianne Theodorsen

Cathrine Elnan
Publisert:

Hvor: Oslo

Alder: 27

Yrke: Butikksjef på klesbutikken KOMA

Blogg: styledevil.com

Marianne Theodorsen trives best i den rocka stilkategorien, og kan ikke leve uten skinnjakke og høye sko. Når hun ikke poster bilder på bloggen sin jobber hun som butikksjef på KOMA, et sted som også har vært med på å påvirke stilen hennes.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg synes det er veldig vanskelig å putte seg selv i en bås, men om jeg må plassere meg et sted blir det vel i den rocka båsen, og det er god stemning der altså. Rocka er vel ikke akkurat det mest spennende ordet man kan bruke for å beskrive stilen sin, men jeg kommer rett og slett ikke på noe bedre. Jeg elsker sort, høye hæler, smykker og rød leppestift. Det danner vel basen for garderoben min.

Liker du også rød leppestift?Slik velger du riktig nyanse!

Hva er favorittplaggene dine akkurat nå?

– Nå som det er sommer er jeansshortsen noe jeg simpelthen ikke kan leve uten. Den er et must! Det samme gjelder en stor denimkåpe jeg fant på en bruktbutikk i London. Kjærlighet ved første blikk, og nå er vi bestevenner.

Hva er ditt beste tips til jenter som vil ha en unik stil?

– Ikke vær redd for å prøve ting som egentlig ikke er din smak, og ikke tenk på at alt må matche så innmari. Du trenger ikke å tenke på antrekket som en helhet, tenk heller på antrekket som flere individuelle plagg. Da kommer man fram til fin-fine kombinasjoner. Jeg lover!

Kjendisene elsker disse solbrillene!Trendy med katteblikk!

Hvilke tre plagg kan du ikke leve uten?

– En flott sort skinnjakke, et par superbe høyhælte sko, og en sort kjole. Tre garderobemust for alle jenter.

Hvordan påvirker jobben stilen din?

– Det er klart at det å være butikksjef på KOMA påvirker stilen min i enormt stor grad. Jeg representerer jo merkene jeg jobber med, og kler meg derfor deretter. Dessuten har jeg bedre tilgang på klær enn de fleste siden jeg står midt oppi det hele hver eneste dag. Man blir nok litt bortskjemt.

Liker du dyreprinttrenden?Få flere tips her!

Hvor shopper du?

– Jeg kjøper de fleste klærne mine på KOMA, men jeg elsker også Voga i Oslo. Dessuten handler jeg mye på nett (fjern tollavgiftene vær så snill) på nettsteder som Ebay, LaGarconne, Net-a-porter og The Outnet.

Ditt siste kjøp?

– En sort kjole fra Helmut Lang.

Hva bør alle kvinner ha i klesskapet?

– Noe de føler seg fantastiske i!!

Hva inspirerer deg?

– Jeg blir inspirert av alt og ingenting, men mest av alt blir jeg inspirert av mennesker med egen stil, fotografier, venner, familie, filmer og musikk ... og jobben min!

Hva er det viktigste du pakker med deg når du skal på ferie?

– Det viktigste?? Som i én ting?? Jeg er den personen som dytter hele garderoben ned i kofferten når jeg skal ut på ferie, så jeg er ikke personen til å svare på sånt. Men ok: Storbyferie?? Gode sko. Strandferie?? En god bok ... og musikk på øret.

Relevante artikler videre:

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Ikke havn i sminkefella!Unngå disse feilene

Bli trendy på håret også!Sideskillen er tilbake

Norsk designerduo satser på solbriller av tre.Se dem her!

Publisert:

Finn mer innhold om: