Sommerens lekreste lepper

Gå sommeren i møte med sesongens lekreste farge på leppene.

Mari Glans
Publisert:

Korallfargede lepper er det perfekte tilbehør til solbrun hud og lyse sommerklær. Om du er lei av de røde og dramatiske leppene og synes at vårens fuchsiarosa leppestift er litt for mye av det gode, er korallfarget leppestift en glimrende mellomting.

Chanel fortsetter å legge føringen for de hotteste makeup-trendene. På Chanels Haute Couture-visning for vår/sommer kom modellene gående ned catwalken med korallfargede lepper. Den kraftige leppestiften som ble sett på catwalken er fra Chanels sommerkolleksjon. Men Chanel er bare én av flere makeupmerker har lansert nye korallfarger i sine kolleksjoner denne våren, og det gjør det enklere å finne den perfekte nyansen.

Sitter sminken din dårlig eller striper seg?Baseprodukter er redningen

Slik legger du perfekt leppestift!Les vår leppestift-guide

Finn den perfekte fargen

Som med de fleste leppestifter gjelder det også her å finne en nyanse som passer din hudtone. Det er mange nyanser å velge av innen korallfarger. Om du har vanskeligheter med å finne en farge som passer, bør du ta utgangspunkt i din egen hudtone. Om du har varme undertoner i huden kan du trygt prøve nyanser som heller mer mot orange og fersken, og om du har kalde undertoner kan du se etter korallfarger med mer blått i og som heller mer mot rosa.

Velg også hvor mettet farge du ønsker å ha på leppene. Korallfarger gjør seg like bra enten man velger en matt leppestift eller en mer transparent lipgloss.

Denne fargen selger best!Finn ut hvilken leppestift det er

Relevante artikler videre:

Våg å prøve noe nytt! Oppdater makeupen din

Få proffe sminketips! Her er makeup-artistenes beste triks

Røde lepper er en festfikser!Her er fem produkter du trenger til fest

Ikke havn i sminkefella!Unngå disse feilene

Publisert:

Finn mer innhold om: