Slik kler du deg i høstens it-farge

Kamelfargen har allerede etablert seg som en av sesongens mest moteriktige farger. Her får du tips og inspirasjon til hvordan du kler deg i den jordnære nyansen.

Høsten er over oss, og nyansene av beige, kamel og krem har inntatt klesstativene i butikkene. Designerne som Celine, Chloé, Tommy Hilfiger og Gucci har lagt sin elsk på de myke fargetonene, gjerne i kombinasjon med maskuline snitt og et hint av 70-tallsstil.

Fra topp til tå

Modellene som ble sendt ned catwalken for Chloé og Gucci gikk gjerne kledd i kamelfarge fra topp til tå. Hvis du liker denne stilen, kan du eksperimentere deg fram med forskjellige nyanser og stoffmaterialer på de ulike plaggene. Velg for eksempel et par kilehælsko i mørkebrunt skinn, en dressbukse i tweed og en elegant kåpe i ull. Det viktigste er å unngå samme materiale og samme fargetone, da kan du ende opp med å gå i ett med den beige kontorveggen.

Lurer du på hvilke andre farger som kommer i butikkene i høst?Her er de!

Kamelfarget kåpe

Hvis du ikke føler deg modig nok til å kle deg i heldekkende kameltoner, kan du heller velge ett klesplagg i den moteriktige fargen. Den kamelfargede kåpen og trenchcoaten er to plagg som kommer til å være sterkt tilstede i motebildet denne høsten. Heldigvis passer den nøytrale bruntonen til de fleste andre farger, og enten du investerer i en klassisk blazer eller en tykkere ullkåpe, så kan den kombineres med denim, dyremønstre, sort eller andre beige nyanser.

Her er alt om høstens makeup-trender!Slik skal du sminke deg i høst

Kjoler og skjørt

Det er ikke alle nyanser av beige som passer like bra til alle hudfarger, men kamelfargen går godt sammen med både lys og mørk hud. Siden fargen i seg selv er ganske subtil, kan du velge en enkel kjole, og heller løfte antrekket med mer iøynefallende tilbehør. Eller du kan velge et skjørt eller en kjole med ekstra detaljer, som volanger eller rysjer. Kamelfargen er tidløs, så du kan gjerne velge kjoler med spenstige snitt for å live opp antrekket.

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Tilbehør

Kamelfarget tilbehør er klassisk, elegant og går sjelden av moten. Enten du velger en mørk veske i skinn eller et par støvletter i en lysere nyanse, så kan du være trygg på at de kan brukes over flere sesonger.

Skal du på shopping? Her er flere fine høstfavoritter som ikke går av moten

Relevante artikler videre:

Ikke gå berserk med dyreprint. Slik gjør du det

På jakt etter ny høstsko? Her finner du fine alternativer!

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?