13 perfekte hverdagsvesker

silje
Publisert:

Jenter leter alltid etter en perfekt hverdagsveske. I sommer går trendene mot metallisk stil, duse farger eller knallfarger. Veskene skal være store og praktiske. Vi har plukket ut et utvalg som passer de fleste stiler og lommebøker.

Skinn

Skinn er alltid inn. En stor skinnveske blir bare bedre med årene og er en god investering, selv om det kan koste mye der og da. I sommer er det beige, brunt og lillatoner som gjelder. Men en svart skinnveske i en klassisk modell går aldri av moten og kan fint brukes hele året. Skal du til syden i sommer, så pass på så at du ikke kjøper en stinkende skinnveske.

MinMote.no - Norges største moteside

Metallisk stil

Metallisk er flott på sommeren. Farger som grått og rosa er lekkert til metallisk tilbehør, og er noe som kan gi liv til et kjedelig kontorantrekk. En veske i metalliske nyanser kan du fint ta med rett på sommerfesten etter jobben. Men hold deg gjerne til ett metallisk plagg av gangen, så slipper plaggene å konkurrere om oppmerksomheten.

Handlenettet

Vær miljøbevist og kjøp deg et handlenett som du også kan bruke som veske. Et handlenett er perfekt når du skal på festival, da har du plass til det meste du trenger. Et handlenett kan være lite eller stort, alt etter behovet.

MinMote.no - Norges største moteside

Farger

Om sommeren dukker de deiligste fargene opp i butikkene. Rosa, korall, turkis, rød og lilla er litt av sommerens fargerike utvalg. Sprit opp et hverdagsantrekk med en knallfarget veske til en rimelig penge. Investerer du i en lilla skinnveske, varer denne også over i høstsesongen.

Eksotisk

Velg en veske i fake slangeskinn eller leopard for den rette villdyrlooken. Et tilbehør i slangeskinn gir en luksuslook, mens leopardmønster ofte setter en mer trendy stil på antrekket.

Følg minMote på Twitter.

Veskene på bildet:

Rad 1: Brun veske fra ellos.no ca 450 kr, TheSak veske i skinnfra emoda.no ca 1900 kr, lilla Marc by Marc Jacobs fra netaporter.com ca 3700, ), Calvin Klein shoppingnett ca 700 kr hos asos.com,

Rad 2: Pcveske fra norske Vips ca 4000 kr, skulderveske fra asos.com ca 500 kr, fake slangeskinnsveske ca 100 kr fra H&M, veske fra Mischa Barton collection hos fashionmixology.com ca 1500 kr, gul strandveske ca 100 kr fra H&M.

Rad 3: Rød sammenleggbarveske ca 220 kr hos laredoute.no, hvit stråveske fra laredoute.no ca 500 kr, Bjørn Borg metallisk veske fra stayhard.no ca 650 kr, og veske fra Friis ca 400 kr. (Foto: Produsentene)

Publisert: