Renate Reinsve pryder forsiden av Vogue

COVERGIRL: Renate Reinsve pryder oktober-utgaven av Vogue Germany.

Det norske stjerneskuddet gjør seg ikke bare bemerket i filmbransjen, hun er også en av motebransjens største yndlinger akkurat nå.

Publisert:

Å havne på forsiden av Vogue, er en drøm for mange. Vogue anses som en motebibel, og det finnes flere utgaver av dem verden rundt. Nå er hele Norges skuespillerstjerne Renate Reinsve (34) på en av dem.

Det er tyske Vogue som satser på Reinsve til deres oktober-utgave. Forsiden er et svart-hvitt-bilde med rosa tekst over. Reinsve er stylet med sneakers, kjole, genser og en stor skinnjakke.

Uten å ha sett forsiden kunne det tenkes at Reinsve kom til å bære plagg fra Louis Vuitton.

Og ja, det stemte. I en god stund nå har Reinsve samarbeidet tett med det franske luksusmotehuset, og vi har blant annet sett henne på Oscar-utdelingen iført Louis Vuitton, samt på den gjeve Met-gallaen.

Vogue Germany skriver på Instagram at temaet for oktober-utgaven deres er å oppmuntre til godta forandringer, samt forme dem. I samme tekst skriver de også at akkurat nå er det Reinsve som er bransjens store skuespillerstjerne.

De har i tilegg samlet sammen flere stjerner til denne spesielle utgaven, deriblant «Squid Game»-skuespiller Jung Ho-yeon (28), «Don’t Worry Darling»-aktuelle Gemma Chan (29), «The Peripheral»-aktuelle Chloë Grace Moretz (25), «Bridgerton»-stjernen Phoebe Dynevor (27) og fristilkjører og OL-vinner Eileen Gu (19).

KJENDIS

Stjal showet i Venezia

I intervjuet, som er sluppet på tyske Vogues nettside, kommer det frem at filmen som gjorde henne verdenskjent, har gitt flere muligheter for Reinsve:

– Jeg har møtt, og møter fortsatt, mennesker jeg har beundret hele livet.

Hun letter også på sløret om den kommende filmen «The Governesses», hvor hun skal spille mot blant andre Joe Talbot, Lily-Depp og «Squid Game»-stjernen HoYeon Jung.

– Manuset er fantastisk! Jeg kan knapt vente.

EN STJERNE ER FØDT: Renate Reinsve var nominert til en BAFTA for skuespillerprestasjonene sine i «Verdens verste menneske». Her er hun på den røde løperen i mars.
Publisert:

Finn mer innhold om: